Din ultimele zile ...

4.5.21

Am sarit peste postarea de duminica pentru ca am facut cu totul altceva zilele astea si mi-am propus sa petrec cat mai putin timp cu telefonul in mana. Am vrut timp pentru mine, timp in care sa ma gandesc si sa simt, timp in care sa fac ce-mi place, timp in care sa fac lucrurile asa cum imi place mie, timp in care sa gatesc si sa creez, timp in care sa fiu eu cu mine si sentimentele mele, timp in care sa rad si sa ma bucur, timp de care sa profit si sa fac ce imi incalzeste sufletul.

Fructele de padure sunt preferatele mele si mi se pare ca sunt cel mai simplu mod in care poti sa te bucuri de o doza sanatoasa de antioxidanti, asa ca zilele astea am "abuzat" de ele si am facut si niste poze care mi-au placut mult, desi sunt foarte simple. M-am plimbat destul de mult si m-am bucurat de mirosul liliacului, de culorile de mai si de lucrurile simple care ne bucura sufletul si de care de cele mai multe ori uitam in toata nebunia din jurul nostru.

Ne-am uitat la o mini serie (8 episoade) pe Netflix, El Inocente, si ne-a placut mult de tot, desi nu e neaparat ceva extrem de potrivit pentru niste zile de sarbatoare. E un thriller care are de toate si care a reusit cu fiecare episod sa rastoarne situatia si sa ma surprinda. Mie imi place mintea umana si imi plac lucrurile care "ma forteaza" sa vad mai departe de aparente si sa incerc sa imi dau seama ce urmeaza si cum va reactiona o fiinta umana intr-o anumita situatie, iar seria asta exact asta a facut. Este in spaniola, o limba care mie imi place mult, si chiar merita sa il vedeti daca va pasioneaza subiectul.

Ziua de Paste a fost una linistita, am gatit chestii nu neaparat traditionale, dar care sa aiba o tematica care sa ne aminteasca de perioada asta si de copilul din fiecare dintre noi. Am inceput ziua tarziu cu clatite si mult ras, am lenevit pe canapea, am baut un pahar de vin si am visat cu ochii deschisi, pur si simplu am savurat ziua si am zambit mult. Pastele este despre speranta si iubire, nu despre mancare pana nu mai putem sa ne miscam si despre urari fortate, cel putin eu asa vad lucrurile si asa vreau sa traiesc.

Ieri am fost pe drumuri pentru ca am vrut sa ma vad cu oameni care conteaza pentru mine, dar nu m-am grabit. Am profitat de drumurile libere din Bucuresti (cred ca v-am mai spus ca este unul din lucrurile pe care le apreciez de sarbatori este linistea din orasul asta de obicei agitat si nebun), am mers mult pe jos si m-am bucurat de toate florile intalnite in calea mea si am savurat niste mini cheese cake pe care le-am facut pentru zilele astea. Au fost cateva zile linistite si in care am putut sa nu ma agit mai deloc, doar sa simt si sa zambesc.

Voi ce-ati facut zilele astea?

4 comentarii

  1. În esență am făcut același lucru - m-am relaxat, m-am bucurat de soare, flori și plimbări, am petrecut timp doar cu cine contează cel mai mult și m-am delectat strict cu mâncare care-mi place și în cantități normale.
    Să ai un mai frumos și cu cât mai puțină agitație inutilă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Zilele astea le-am dedicat relaxarii dupa cateva zile mai incarcate, in care m-am ocupat de pregatiri pentru Paste. Am petrecut timp cu familia si in natura, admirand primavara. A fost asa de placut, mai vreau!

    RăspundețiȘtergere