Ce-am incercat la Urban Masaj

29.4.21

Am ajuns prima data la Urban Masaj in luna martie, mi-a placut mult masajul facut de Romeo Tudorache, cel care este in spatele acestui proiect si de care e posibil sa fi auzit pentru ca are o experienta foarte vasta si a aparut si pe la televizor, si modul in care m-am simtit dupa, asa ca am decis ca e momentul potrivit sa imi acord mie niste timp si sa ma intorc la un obicei vechi de-al meu: masajul saptamanal. Mai ales ca perioada a coincis cu inchiderea salilor si am stiut ca oasele si muschii mei se vor resimti.

Urban Masaj se afla in sectorul 2, pe strada Austrului, destul de aproape de centru, dar si de mine, asa ca locatia imi este foarte accesibila. Salonul se afla la parterului unei vile si este o oaza de liniste. Toate detaliile sunt extrem de bine gandite si se armonizeaza cu locul, sentimentul pe care il am de cate ori le trec pragul este ca ma rup de nebunia lumii si intru intr-un spatiu cald si relaxat, asta fiind unul din motivele pentru care m-am intors saptamanal la ei de la prima vizita. 

Gama de servicii pe care o ofera este destul de varianta, au mai multi terapeuti si eu am vrut sa incerc mai multe lucruri si vreau sa va povestesc si voua mai multe pentru ca merita. Aici gasiti detalii despre tot ce ofera, inclusiv masaj la domiciliu/ birou daca nu vreti sa va deplasati, preturile nu sunt mici, insa din punctul meu de vedere merita toti banii pentru ca ceea ce primesti este o experienta care iti schimba starea de spirit. Pe site gasiti oferte speciale, dar si posibilitatea de a achizitiona un voucher cadou pentru cei dragi, iar daca vreti ceva personalizat e locul potrivit pentru asta - oamenii sunt deschisi si vor ca fiecare client care le trece pragul sa plece multumit si relaxat.

Motivul principal pentru care m-am dus la ei este masajul, insa experienta mea cuprinde mai multe tipuri de terapii. Dupa ce am incercat mai multe lucruri m-am decis la un program de care o sa ma tin luna viitoare, insa nu despre asta vreau sa va spun astazi. Primul masaj a fost facut de Romeo si a combinat mai multe tehnici de masaj si mi-a placut la nebunie. Eu am facut multe masaje in viata mea, cu multi oameni pregatiti, pot sa va spun fara ezitari ca Romeo e in top 3 - se adapteaza la client, combina mai multe tipuri de masaj (la Urban Masaj sunt 3 masaje semnatura create de el pentru rasfatul suprem), iar senzatia pe care am avut-o cand am plecat de acolo a fost ca plutesc, desi avusesem o zi nu tocmai reusita. Am plecat de acolo usoara si fara griji si asta e ceva ce pentru mine face o diferenta uriasa.

Al doilea masaj incercat a fost masajul la 4 maini, a fost pentru prima data in viata cand am incercat asta si mi-a placut mult de tot. Masajul a fost facut de 2 fete si a fost o experienta extrem de misto si spun asta din punctul de vedere al unui om care adora masajul. Este o experienta extrem de senzoriala, plina de energie si este ceva de incercat in viata macar o data. Nu ca prima experienta daca nu ati fost la masaj pentru ca s-ar putea sa fie prea mult, dar merita din plin - mi-a depasit asteptarile, m-a luat prin surprindere si m-a relaxat total. Energia este mult mai intensa decat in cadrul unui masaj clasic si clar vreau sa mai fac si pe viitor.

La a treia mea vizita la ei am avut din nou parte de o experienta la dublu: Cristina mi-a facut un tratament facial cu produse Casmara, un brand spaniol extrem de interesant despre care nu stiam foarte multe, in timp ce Romeo mi-a facut drenaj limfatic pentru ca avem picioarele foarte umflate. Faptul ca intr-o ora am reusit sa bifez 2 lucruri conteaza mult pentru mine si este un lucru pe care il apreciez la Urban Masaj: adapteaza procedurile la client si fac tot posibilul sa fie totul asa cum iti doresti. Tratamentul a fost unul de baza si produsele extrem de interesante, mi-a placut mult luminozitatea tenului dupa, dar si modul in care Cristina s-a ocupat si de zona decolteului, iar faptul ca la final mi-a aplicat o crema cu protectie UV a fost cireasa de pe tort.

Pe langa masaj au si terapii complementare in portofoliu si psihoterapeutul lor este Laura, o tipa cu o energie foarte misto si care mi-a placut mult, asa cum v-am spus in postarea de duminica. Sedinta cu ea a fost una de evaluare si stiu ca nu este un subiect la care toata lumea este deschisa, asa ca nu nici o problema daca partea asta este una care nu rezoneaza cu voi. Eu sunt un om deschis si am incercat in trecut multe lucruri (reiki, theta healing si altele), asa ca imbratisez orice experienta de genul asta si incerc sa aflu cat mai multe lucruri despre mine.

Discutia cu ea a fost una lunga, mult peste cele 90 de minute pe care le platesti (din nou un punct in plus pentru ca le pasa de oameni) si mi-a placut la nebunie. Sedinta a fost intr-o camaruta micuta, nu la fel de estetic aranjata ca restul salonului, insa asta a contat cel mai putin, energia e cea care conteaza, insa am vrut sa precizez asta ca sa stiti toate detaliile. Laura este psihoterapeut cu experienta (este specializata pe Reiki si terapia All Love) si evaluarea holistica consta in masurarea mai multor parametrii legati de starea de sanatate a corpului fizic, mental, emotional si spiritual. Este utila pentru a afla stadiul evolutiei tale ca spirit, pentru a afla cate din lectiile de viata ti-ai insusit, care sunt domeniile pe care trebuie sa lucrezi pentru a deveni cea mai buna versiune a ta.

Psihoterapia poate ajuta in multe feluri, nu doar atunci cand "te doare" ceva sau ai suferit o pierdere (cazuri in care poate sa faca o mare diferenta), o poti folosi pentru a-ti cunoaste mai bine potentialul, pentru a te focusa mai bine pe ceea ce iti doresti si pentru a intelege lucruri care poate nu au sens, dar pe care cumva stii ca ar trebui sa le aprofundezi. Eu ma aflu intr-un punct extrem de bun al vietii mele, consider ca am vindecat multe din lucrurile care m-au durut mult timp, insa stiu ca e loc si de mai bine si stiu ca pot si mai mult de atat.

Nu m-am dus cu intentia de a incepe vreo terapie, insa discutia cu Laura m-a facut sa realizez ca inca am cateva blocaje emotionale care m-au ajutat sa fac fata multor lucruri, dar care in momentul asta nu imi mai sunt de folos, asa ca am decis sa incerc cateva sedinte de terapie cu ea - nu mi-am facut un plan pe termen lung, iau lucrurile asa cum sunt si lucrez cu mine si cu ceea ce sunt pentru a merge tot inainte si a face lucrurile si mai bine. Daca vreti sa va spun cum va evolua lucrul asta spuneti-mi in comentarii si o sa revin la subiectul asta.

Ultima experienta de care vreau sa va povestesc este cea mai recenta: o sedinta cu personal trainer urmata de un masaj. M-am dus luni, inainte sa se anunte redeschiderea salilor in Bucuresti, la o sedinta cu Razvan, cel care mi-a facut si masaj dupa. Am discutat destul de mult cu el, mi-a explicat extrem de clar niste principii de baza si cat de important este sa te incalzesti inainte de un antrenament si am facut cateva exercitii sa vedem cat de intepenita sunt dupa o luna in care nu am fost la sala. Ceea ce vreau sa mentionez este ca daca sunteti in cautarea unui loc in care sa incepeti sa faceti miscare, daca aveti probleme de mobilitate sau alt tip de probleme este locul ideal in care sa incepeti sa faceti asta pentru ca Razvan are multa rabdare si se adapteaza la fiecare om cu care lucreaza, iar faptul ca totul este 1 la 1 intr-un spatiu care iti ofera intimitate este ceva de e de luat in seama.

Masajul de dupa a fost o combinatie de masaj terapeutic cu masaj de relaxare, pe langa maini Razvan a folosit si pietre calde si ventuze si a fost cel mai in forta masaj incercat pana acum la ei - nu dureros, dar mai puternic. De asta am si vrut sa va povestesc despre fiecare experienta pentru ca fiecare dintre noi are preferinte si este extrem de important sa comunici si sa gasesti terapeutul cu care sa rezonezi. La final, ca la toate masajele facute la Urban Masaj, se folosesc prosoape umede calde pentru relaxare si pentru a indeparta tot uleiul de pe corp, lucru care mie imi place la nebunie pentru ca nu plec de la masaj plina de ulei, ci doar relaxata si cu pielea hidratata.

Cum vi se pare conceptul celor de la Urban Masaj? Le-ati face o vizita? Ce loc ocupa masajul in viata voastra? Psihoterapia este un subiect despre care discutati deschis sau nu?

Un comentariu