Sa vorbim despre ... exfolierea corpului

15.4.21

Produsele pentru exfolierea corpului sunt prezente in viata mea de mai bine de 20 de ani si de-a lungul anilor am incercat multe de la branduri pe care le gasim in toate categoriile de pret. Din cand in cand imi place sa ma rasfat cu cate un produs din gamele situate in categoria premium, insa pentru folosirea frecventa aleg produse cu preturi accesibile si care au arome care sa ma faca sa ma simt bine. Pe Notino gasesc mereu noutati si produse interesante, asa ca astazi m-am gandit sa va povestesc despre 3 astfel de produse, unul cred ca il stiti si voi, dar doua s-ar putea sa fie o surpriza, toate au fost luate la diferite oferte extrem de atractive.


Eu cand ma gandesc la body scrub imi imaginez un produs care sa imi rasfete pielea, un produs bland - si aleg cu grija produsele de genul asta pentru ca nu vreau ceva cu particule mari si abrazive care sa agreseze pielea - si care sa ma faca sa ma simt bine atunci cand il folosesc. Nu imi plac produsele care usuca pielea si nici produsele care lasa o pelicula uleioasa pe piele (preferinta personala), asa ca produsul asta de la Dove este unul care imi place la nebunie.

Este foarte cremos si bland, este o placere reala folosirea lui, iar combinatia Crushed Macadamia & Rice Milk este de vis. In gama asta mai sunt inca doua arome, dar mie imi place asta atat de mult incat n-am fost curioasa sa incerc si altceva. Il folosesc pe tot corpul, pe pielea umeda si face o treaba nemaipomenita - pielea ramane curata, hidratata si cu o aroma subtila extrem de placuta care mie imi place mult de tot. L-am avut de cateva ori pana acum si o sa continui sa il cumpar.

Exfoliantul cu zahar negru din gama Jeju de la Ziaja este negru si miroase foarte bine, este mult mai uleios decat cel de la Dove de care v-am mai povestit inainte si eu l-am luat sa il folosesc pe talpi. Are o consistenta usor mai dura, dar nu agreseaza pielea. Daca aveti pielea uscata sau va place senzatia pe care o lasa pe corp produsele uleioase, cred ca o sa va placa mult pentru ca indeparteaza celulele moarte si hidrateaza, lasand pielea neteda si foarte catifelata. Formula contine si unt de shea si ulei de camelie din insula Jeju, de aici si denumirea gamei.

In gama asta exista mai multe tipuri de produse, impartite in 2 categorii: ambalaj roz si bleu, nu stiu exact care este diferenta intre ele si nici n-am cautat mai multe informatii, insa pe Notino exista si o varianta bleu la tub care are mentiunea gentle. Daca cumva ati incercat-o sau ati incercat vreun alt produse din gama asta astept sa-mi spuneti pareri pentru ca as vrea sa stiu mai multe.

Va spun mereu ca atunci cand vorbim de ingrijire conteaza extrem de mult preferintele personale. Puteti opta si pentru un gel de duș exfoliant care va face acelasi lucru si chiar sunt multe optiuni extrem de interesante. Gama Fresh Skin de la Naturalium, un brand spaniol pe care eu tot pe Notino l-am descoperit, are cateva optiuni extrem de interesante in privinta asta, iar ambalajul de tip tub este mai practic.

Varianta pe care o am eu acum este cu minerale de la Marea Moarta si are un efect de invigorare (produsul este pe baza de pudra de coji de nuci, insa este extrem de placut pe piele), insa in trecut am mai avut o varianta cu rodie care mi-a placut mult si am vazut si o varianta cu miere de Manuka care mi se pare extrem de interesanta. In afara de astea trei mai sunt inca doua variante in gama: Apricot si Charcoal, asa ca daca vreti sa incercati ceva nou puteti sa alegeti in functie de ceea ce va place si ceea ce vreti sa obtineti de la un produs de genul asta.

Voi ce produse folositi pentru exfolierea corpului?

Trimiteți un comentariu