Produse noi de la Essence

8.4.21

Luna trecuta am primit o cutie de la Essence cu o multime de produse noi pe care le-au lansat, asa ca am stiut de atunci ca vreau sa va spun despre ele pentru ca stiu ca va plac produsele lor si pentru ca au niste preturi mai mult decat bune, iar calitatea este din ce in ce mai buna. Pe unele le-am incercat si o sa va spun mai multe despre ele, altele isi asteapta randul, iar unele vor ajunge la voi pe viitor in cadrul unui giveaway. Le-am vazut deja on-line aici, asa ca probabil sunt deja si in magazinele fizice, unde eu nu prea am ajuns in ultima vreme. Eu mai iau de aici produse Essence la pret bun si de multe ori au oferte cu produse cadou.

Gama Hello, Good Stuff! este una de care v-am povestit chiar la inceputul anului pe blog pentru ca am folosit cateva produse pentru ten. Este o gama extrem de curata cu ingrediente naturale, iar la momentul asta sunt 10 produse in total. Dintre cele nou lansate am primit produsul hidratant pentru ten cu turmeric si gelul pentru ochi, le-am folosit in ultimele saptamani, asa ca pot sa va spun mai multe despre ele in caz ca va tenteaza si vreti sa le incercati. Textura lor este extrem de placuta si eu le-am folosit dimineata, singurul lucru pe care l-as schimba este parfumul care este la finalul listei de ingrediente. Pentru pretul pe care il au nu am ce sa le reprosez, Essence chiar a facut o treaba super buna cu gama asta.

Produsul pentru hidratare este laptos, intra imediat in piele si este un boost de energie pentru ten. Turmericul este un ingredient extrem de interesant si unul dintre cei mai puternici antiinflamatori, asa ca am fost mai mult decat curioasa sa incerc produsul asta. Gelul pentru ochi contine acid hialuronic, cafeina, castravete si colagen vegan si ofera o senzatie de racorire care dimineata este o placere pentru zona ochilor. Celelalte produse noi din gama asta sunt o masca cu castravete cu textura de jeleu si un ulei cu macese.

Gama Skin Lovin' Sensitive mi-a atras atentia din primul moment, nu sunt decat 3 produse disponibile, insa chiar merita incercate. Formulele nu contin alcool, parfum, silicon si nici uleiuri minerale si sunt imbogatite cu aloe vera pentru a mentine pielea hidratata, iar de preturi nici nu va mai spun pentru ca stiti si voi cat de accesibile sunt produsele Essence. Gama asta mi se pare una dintre cele mai bune ale lor si poate fi folosita si de persoanele cu ten sensibil.

Primerul are o textura extrem de placuta, intra imediat in piele si este o baza de machiaj extrem de buna, daca folositi astfel de produse e de luat in seama. Concealerul vine in 3 nuante (in poza este 10 Light), are o acoperire medie si nu incarca tenul inutil. Face o treaba foarte buna si poate fi folosit pe zona mai mari in loc de fond de ten daca vreti un aspect natural si nu vreti sa folositi multe produse. Pudra mi se pare starul acestei colectii, nu incarca deloc tenul nici daca este folosita in exces, arata foarte natural si pe tenul meu normal arata foarte bine.

Nu am mai incercat de ceva vreme fardurile Essence, asa ca am fost curioasa cand am vazut cat de bine arata paleta Out In The Wild. In poza este varianta Don't Stop Blooming! (01), insa si cealalta varianta Don't Stop Beleafing! (02) arata foarte bine. Sunt 12 farduri in paleta cu texturi diferite (de la mat la metalic) si sunt extrem de pigmentate. Swatchurile de mai jos sunt realizate fara baza, cu o simpla trecere a degetului peste farduri. Cele metalice sunt un pic mai problematice la aplicare. insa paleta merita din plin, iar nuantele sunt foarte frumoase.

Produsele pentru buze au fost primele pe care le-am incercat pentru ca mi s-au parut extrem de interesante si buzele mele chiar aveau nevoie de ajutor cand le-am primit. Colectia Lip Care Booster contine 3 produse: un ser, un unt si un peeling (cu ulei de avocado pe care vreau neaparat sa il iau si sa il incerc) si mi se pare extrem de misto. Pretul produselor sunt in jur de 10 lei, iar formulele sunt foarte misto si chiar fac ce promit, fiecare dintre produse are 10% ulei in formula

Lip Serum contine ulei de piersica, iar Lip Butter ulei de cocos si au o textura extrem de placuta, iar hidratarea este una reala. Serul l-am folosit dimineata sau peste zi (cand mi-am simtit buzele uscate), iar untul (aroma de cocos este una placuta si nu foarte puternica, lucru care pe mine ma bucura pentru ca nu-mi place cocosul in mod deosebit) seara ca un tratament intensiv peste noapte. Buzele mele au fost extrem de uscate in ultima vreme si untul asta chiar m-a ajutat mult, merita incercat daca sunteti in cautarea unui astfel de produs.

What the fake! Plumping Lip Filler are acid hialuronic si vitamina E si am fost extrem de curioasa sa il incerc, insa cum am avut buzele uscate si dureroase l-am folosit doar o data pentru ca "pisca" destul de rau (cum fac toate produsele de genul asta) si nu am vrut sa risc aiurea. Senzatia pe buze este una destul de intensa (eu nu prea am reactie la produse de genul asta) si dureaza minute bune pana dispare, buzele par mai pline si mai netede, insa mi-e greu sa dau un verdict dupa o singura folosire.


Am lasat la final produsele pe care nu le-am incercat, dar am zis ca merita sa vi le arat ca sa stiti ce e nou: gene care vin cu lipici, un creion pentru sprancene care arata foarte bine (eu nu folosesc astfel de produse, deci nu pot sa imi dau cu parerea), crema de maini cu ginseng, unghii false (dimensiunea este problematica si nu sunt mai multe marimi in cutie pentru a fi mai versatile) si niste oje noi care promit ca se usuca in 40 de secunde.

Folositi produse de la Essence? Cum vi se par? Care produse din cele de mai sus va atrage cel mai mult?

2 comentarii

  1. Am avut ocazia de a încerca câteva produse Essence și pot spune ca am fost multumita de ele.Imi place mult cum arata paleta de farduri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arata bine produsele lor, iar in ultima perioada chiar au lansat chestii interesante.

      Ștergere