Hidratare cu produse de la Pyunkang Yul

20.4.21

Pyunkang Yul este un brand corean de ingrijire extrem de interesant cu o filozofie simpla: formule curate si simple, gandite pentru a oferi tenului ceea ce are nevoie pentru a fi sanatos si a avea un aspect cat mai tanar. Brandul a fost lansat in martie 2016 de catre Pyunkang Korean Medicine Hospital, foloseste ingrediente naturale si produsele lor nu contin chimicale. Am folosit 2 produse de la ei in ultimele 4 luni si vreau sa va povestesc mai multe despre ele pentru ca merita, eu am luat produsele de aici, insa le gasiti si la Farmacia Tei si pe alte siteuri.

Moisture Serum are 100 ml si vine intr-o sticla opaca cu pipeta (nu stiu daca doar la produsul meu a fost o pipeta mai proasta, dar s-a intamplat de mai multe ori sa nu traga produs asa cum trebuie, asta fiind singurul minus in ceea ce priveste produsul), are o textura extrem de usoara si se absoarbe imediat in piele. Nu incarca tenul deloc, se simte extrem de placut pe piele si este o baza buna pentru aplicarea altor produse de ingrijire.

Formula contine extract de radacina de Coptis Japonica, un ingredient ce reduce iritatia si inflamatiile, ulei de masline si arginina. Produsul este gandit pentru a mentine umiditatea in piele si a preveni deshidratarea si in perioada rece a facut exact ceea ce promite. L-am folosit aproape zilnic, fie  dimineata, fie seara (uneori si de 2 ori pe zi) si merge foarte bine pe layering, este un produs pe care mi-a facut placere sa il folosesc si care m-a tinut cateva luni bune. Am in plan sa incerc si Moisture Ampoule si sa vad daca imi place mai mult decat serul. L-am trecut pe lista "o sa il cumpar din nou pe viitor".

Celalalt produs pe care l-am folosit este Mist Toner, un produs cu o formula cu doar 5 ingrediente, care contine 91,9% extract de radacina de Coptis Japonica. Este gandit pentru a hidrata si revigora tenul, dar are si actiune antiinflamatoare. Poate fi folosit ca toner (are pulverizator - nu cel mai reusit din punctul meu de vedere, insa nici cel mai prost pe care l-am incercat) sau pe parcursul zilei pentru reimprospatare.

Eu l-am folosit in ambele moduri si este un produs care imi place mult, chiar merita incercat daca sunteti in cautarea unui astfel de produs. Are 200 ml si eu inca nu l-am terminat, desi il folosesc de luni bune - il folosesc peste zi pentru a da energie tenului sau seara dupa curatarea tenului si inainte de a aplica alte produse pe piele. L-am incercat si peste machiaj pentru a-l fixa si pe tenul meu normal a fost ok, poate fi si asta o optiune de folosire, dar eu prefer sa il aplic ca prim pas in ritualul de ingrijire.

Ati folosit produse de la Pyunkang Yul? Cum vi se par?

4 comentarii

  1. Nu am încercat aceste produse, sincer este prima oara când aud despre ele

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunate produsele Pyunkang Yul. Am tonerul tip esenta, extrem de hidratant, imi place chiar mai mult decat mist toner.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai auzit lucruri bune despre esenta, o trec pe lista pe viitor. Merci pentru informatii.

      Ștergere