7 intr-o saptamana #298

4.4.21

Saptamana asta a fost ciudata si nici nu stiu daca vreau sa intru in detalii pentru ca nu e tocmai liniste in mintea mea. Inchiderea salilor m-a scos din ritmul meu, iar nenorocirea asta de virus a lovit destul de tare in jurul meu si m-a facut sa imi pun o mie de intrebari. Cand ajungi sa te rogi ca un copil de 4 luni sa aiba forta sa lupte pentru viata lui lucrurile se complica ... nu simt nevoia sa duc mai departe gandul asta, dar as vrea sa iesim (noi toti) din bula de egoism si sa ne gandim ca in astfel de situatii cei care platesc sunt in general cei vulnerabili si nevinovati. Am vazut atata prostie si rautate in ultima perioada incat de multe ori tot ce-am simtit a fost greata.

Am reusit sa imi schimb programul de somn si sa incep diminetile altfel, asa ca imi place sa savurez o ceasca de ceai/ ciocolata calda si sa am grija de pielea mea in timp ce imi organizez cumva mental intreaga zi. Cel mai comod mic dejun din ultima perioada este unul simplu: iaurt (folosesc Flavour Drops pentru a-l aroma) sau budinca proteica, afine (sau mure cand gasesc) si chipsuri de cocos sau granola keto.

Cei de la Paula's Choice au luna asta 10% reducere la boostere si tratamente (inclusiv produsele noi cu CBD), iar astazi au transport gratuit si o tombola misto. Daca aveti ceva pe lista de cumparaturi e un moment bun pentru cumparaturi, mai ales daca folositi tratamentul lor cu 1% retinol care nu e tocmai ieftin. Comenzile de peste 450 lei primesc cadou si un mini produs cu protectie solara la alegere, Defense este recomandarea mea pentru ca are filtre minerale si poate fi folosit in jurul ochilor.

La inceputul anului am dat cateva comenzi pe Aliexpress si una dintre ele a ajuns de-abia zilele trecute (a stat blocata intr-un depozit al Postei Romane mai bine de o luna), mi-am comandat niste stickere pentru planner si m-am saturat cat am asteptat dupa ele. Desi nu v-am mai aratat pe blog, inca comand frecvent de pe Aliexpress pentru ca mereu gasesc chestii interesante si la preturi bune, nu cumpar chestii voluminoase sau extrem de scumpe asa ca nu ajung niciodata in vama, lucru care imi convine de minune.

Am vrut sa comand faina de migdale de la Herbavit de la Farmacia Tei, insa nu au decat in locatiile fizice si nu am avut timp sa ajung la ei. Am cautat on-line preturi bune la faina si am dat de cei de la Dried Fruits de la care am mai comandat in trecut - am gasit multe oferte misto in perioada asta, asa ca am plasat o comanda care a ajuns in mai putin de 48 de ore (transportul a fost gratuit pentru comenzile de peste 150 lei). Aici gasiti toate promotiile din perioada asta, eu am luat doua tipuri de faina low carb, un ulei de cocos dezodorizat, o bautura din migdale si niste nuci.

Sfarsitul de saptamana nu a fost tocmai ce mi-am imaginat eu ca va fi, dar am reusit sa ma relaxez, sa citesc, sa am grija de mine si sa ma joc cu blanoasele mele. Cea mai batrana dintre latratoarele mele are peste 18 ani si pe zi ce trece starea ei se deterioreaza. Am profitat de soare si am scos-o si pe ea la aer, chiar daca are probleme de stabilitate si se deplaseaza greu. Noroc ca e o mana de catel (nu stiu daca acum are mai mult de 3 kilograme), asa ca e usor sa o iei in brate si sa te deplasezi cu ea. Catelul asta ma uimeste zi de zi, cand am gasit-o eu abandonata pe strada (acum mai bine de 6 ani) era deja batrana si cu multe probleme, a avut mari probleme de sanatate in ultimii ani, are mai multe zile proaste decat bune, dar e inca aici si in zilele ei bune vrea sa se joace.

Natura care a revenit la viata e clar momentul de varf al saptamanii, nu am avut timp sa ies la plimbare asa cum mi-am dorit si nici sa fac poze, dar de fiecare data cand am iesit din bloc am zambit larg si m-am oprit cateva secunde sa ma bucur de frumusetea naturii si de lectia pe care ne-o ofera cu fiecare anotimp. Saptamana viitoare vreau sa ajung in parc, sa fac o plimbare lunga si sa ma incarc cu energie in cel mai curat mod posibil.

Saptamana voastra cum a fost? Ce sentimente va incearca zilele astea?

8 comentarii

  1. Te inteleg legat de starea de greata, odata cu presiunea din jur formata de cei care inca spun ca acest virus nu exista - desi mor oameni zi de zi!!!. Totodata am ramas surprinsa sa vad ca branduri de beauty care ar trebui sa fie si mai responsabile au facut evenimente cu public ....si multe altele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesul personal primeaza, asa a fost mereu si nu cred ca se va schimba ceva, din pacate.

      Ștergere
  2. Copila cu zâmbete4 aprilie 2021 la 19:41

    Te înțeleg foarte bine, și pe mine toată starea aceasta ma scârbește, uneori parca inteligenta și bunătatea au dispărut și au fost înlocuite total cu multa răutate și prostie. Adorabila blanoasa, sa aibă zile sănătoase și o bătrânețe liniștită, la fel și celalte sufletele canine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Situatia asta parca a scos tot ce e mai rau in oameni.

      Multumim pentru gandurile bune, sa ai si tu zile frumoase si linistite!

      Ștergere
  3. Am avut o săptămână destul de dificilă, a trebuit sa ma obișnuiesc cu noul proiect și lucrând de acasă nu prea am avut suport.In rest...ne bucuram de vremea frumoasa și de faptul ca mami ajunge mai repede de la serviciu și ne jucam pe afară

    RăspundețiȘtergere
  4. Saracuta batranica , de atunci o stiu . O minunatie de catelus , sper sa mai aiba multe zile frumoase pentru ca merita .
    In legatura cu situatia din tara stii si parerea mea , sunt multe de zis . Nici saptamana mea nu a fost una stralucita dar asta este viata .
    Te imbratisez
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai zile frumoase si linistite, multumim pentru gandurile bune!

      Ștergere