7 intr-o saptamana #300

18.4.21

Am ajuns la postarea cu numarul 300 din seria asta si parca tot nu imi vine sa cred ca am reusit saptamanal sa postez duminica (cu mici exceptii) in ultimii ani. Incerc sa pastrez postarea asta cat mai reala, atat cu bune, cat si cu rele pentru ca asta e viata noastra. Nu e intotdeauna usor pentru ca sunt lucruri pe care as vrea sa le strig cu putere si alte lucruri care as vrea sa ramana doar pentru mine, sunt momente cand nu am timp sau chef sa fac poze sau cand nu imi gasesc cuvintele si sunt mult momente cand viata mea are parte de lucruri care nu vor ajunge niciodata pe blog, dar care ma influenteaza si ma formeaza zilnic ca om.

Am avut o saptamana plina si am muncit mult, mult mai mult decat as fi vrut, dar ultima perioada a fost numai cu asa ceva si cred ca o sa mai dureze ceva situatia asta. In momentele mele de relaxare am citit si m-am bucurat de sufletele care conteaza pentru mine. Ma pierd in tine isi astepta randul la citit de ceva vreme, am luat-o dintr-un impuls, insa mi-a placut mai mult decat credeam - e o carte despre pierdere, durere, despre cat de tare ne poate juca mintea feste, dar este si o carte care te invata ca dupa orice perioada neagra vine si ceva bun, chiar daca uneori ne e extrem de greu sa mai vedem lumina. 

Majoritatea zilelor au fost cu soare in Bucuresti si asta mi-a dat ocazia sa scot din sertar cateva parfumuri potrivite pentru perioada asta. Am schimbat zilnic parfumul pe care l-am purtat, in functie de starea in care m-am aflat si mi-am propus sa termin din parfumurile pe care le am pentru ca am adunat foarte multe in ultimii ani. Nu stiu cat de reusit va fi proiectul asta, dar o sa incerc sa ma tin de el si sa fac loc unor arome noi in viata mea.

Am dat cateva comenzi on-line weekendul trecut si am primit produsele la inceputul saptamanii, in ziua in care au venit ploua in Bucuresti de aici si lumina proasta de la poza, dar atat s-a putut. Ciocolata proteica low carb de la Secretele Ramonei este singura pe care o cumpar de cand s-a lansat si cum ramasesem fara am dat o comanda la Green Sugar. De pe ViaNaturalia mi-am luat mai multe produse de la Diet Food, ProBios si Primeal si sunt extrem de curioasa sa vad cum este lupinul - face parte din familia de fasole, insa are foarte putini carbohidrati - gasiti aici toate produsele de pe site si am si un cod pentru voi: CCVIA7 care va ofera 7% reducere la intreaga comanda. 

Am primit o surpriza de la MBA Pharma si am vrut sa va arat si voua produsele pentru ca mi se par interesante si se gasesc in farmacii. Gama Immunity Forte este o gama gandita pentru a lupta cu virusurile si bacteriile si pentru a ajuta sistemul imunitar sa faca fata provocarilor. Produsele vin in mai multe forme (capsule, plicuri orodispersabile si plicuri cu lichid oral) si concentratii, exista si un produs special pentru copii. Este prima data cand am contact cu brandul, insa m-am uitat la ce produse mai au si este de luat in seama.

Cei de la Yves Rocher au o oferta interesanta in perioada asta: la achizitionarea unui produs pentru ingrijirea tenului (gasiti aici intreaga selectie de produse din care se poate alege) se ofera cadou crema contur pentru ochi din gama Lifting Vegetal, o gama pe baza de colagen vegetal extras din planta Ajuga Reptans. Pe site sunt multe alte oferte bune, asa ca daca le cumulati puteti sa va luati o multime de produse la preturi extrem de bune - comenzile de peste 200 lei primesc cadou un pardum la alegere intre 2 variante, iar la produsele pentru par este oferta 2+1 si am vazut si cateva produse noi care par interesante.

Tenul meu nu este intr-o stare prea buna, am avut o reactie alergica destul de urata la o masca, asa ca am folosit extrem de putine produse si alea alese cu foarte multa grija de cand am patit-o. Am folosit multe produse cu ingrediente calmante precum Centella Asiatica si sper sa scap de problema cat mai repede pentru ca nu imi place deloc ce s-a intamplat. Dar la inceputul saptamanii m-am machiat putin si vreau sa va reamintesc de produsele astea de la Essence pentru ca sunt extrem de misto si chiar merita sa afle mai multa lume despre ele.

Saptamana voastra cum a fost? Ce stare aveti zilele astea?

Trimiteți un comentariu