7 intr-o saptamana #304

23.5.21

Am asteptat cu nerabdare weekendul dupa o saptamana plina si cu multe probleme, dar planurile mele au fost date peste cap din cauza unor lucruri neprevazute, asa ca nu stiu ce cuvinte ar fi potrivite ca sa descriu saptamana asta. Ma simt destul de obosita si imi doresc sa ma odihnesc, dar oricat as dormi tot nu simt ca e suficient. Cred ca stiti si voi senzatia aia de oboseala, cand s-au strans multe si corpul are nevoie de timp sa isi revina. Am citit cateva carti usoare si amuzante zilele astea pentru ca mintea mea avea nevoie sa se deconecteze, am reusit sa ajung si la masaj, insa in rest nu prea am avut timp de mine, dar recuperez saptamana care vine.

Marti am participat la un eveniment on-line organizat de L'Oreal cu ocazia lansarii serului Revitalift Filler si, desi imi lipseste cateodata interactiunea reala de la astfel de evenimente, mi se pare mult mai usor sa pot sa-mi rup o ora din timp pentru un eveniment pe Zoom decat sa ma duc in cine stie ce locatie si sa imi ocup multe ore din zi (pe care in perioada asta chiar nu le am libere). Serul are o formula pe baza de acid hialuronic si intra repede in piele, mi-ar fi placut sa pastreze formula din SUA si sa nu contina parfum deloc, insa este pe finalul listei si nu e problema atat de mare, face ceea ce promite si se simte super ok pe piele. In formula este si un derivat de vitamina C, intr-o cantitatea mica si are doar rol antioxidant, asa ca daca il aveti sau vreti sa il incercati eu va recomand sa feriti sticla de lumina si soare, nefiind una opaca.

A fost o saptamana in care am primit multe noutati si produse, va amintesc doar cateva astazi si dupa ce le incerc o sa va spun mai multe. Gama Total Repair 5 de la Elseve a venit intr-un kit foarte dragut care m-a facut sa zambesc, iar de la Catrice si Essence am primit o cutie cu cele mai vandute produse ale lor si asa cum v-am spus si pe Instagram o sa fac in curand un giveaway sa va bucurati si voi de ele. De la Pick'N'Dazzle am primit cutia Skin+ (o gasiti aici) cu 4 produse de la Avant si 1 de la Ecooking si m-am bucurat mult pentru ca produsele Avant chiar sunt unele pe care vreau sa le incerc si sa va povestesc si voua mai multe pentru ca am vazut ca au aparut si la Douglas.


Am facut si eu niste cumparaturi zilele astea pentru ca am ajuns de cateva ori prin magazine. Blenderul de mana de la BerlingerHaus l-am comandat on-line de pe Vivre si a ajuns mult mai tarziu decat trebuia, desi era un produs pe care il aveau in stoc, lucru care nu m-a incantat prea tare. Dar compenseaza ca am platit foarte putin pe el, l-am gasit la oferta si aveam si niste puncte la ei pe site, asa ca am facut o afacere mai mult decat buna si nu am platit nici transport pentru ca am prins nu stiu ce oferta aniversara.

La Deichman am gasit o pereche de adidasi memory foam pentru sala la jumatate de pret (ultimul produs in marimea mea, mereu am noroc la chestii d-astea) si i-am luat, chiar daca nu aveam in plan culoarea asta. Am intrat in DM si am luat 3 produse: niste sosete hidratante tip masca pentru picioare cu ulei de avocado, un gel de ras din noua editie limitata pe care o au si un gel de dus peeling cu pepene care miroase foarte bine.

Weekendul nu a fost ce ma asteptam eu, mai ales ca m-am trezit cu o vanataie urata pe umar si cu o durere care m-a scos total din uz (nu imi amintesc sa ma fi lovit, deci nu imi explic ce s-a intamplat pentru ca nici n-am facut ceva gresit la antrenamente), dar am incercat sa ma relaxez atat cat am putut si am iesit la plimbare. Incerc sa o fac pe asta mica si batrana sa mearga mai mult pentru ca a avut niste zile proaste, dar mai mult o car in brate decat merge ea singura pentru ca nu prea mai are echilibru si este si foarte slaba, desi mananca bine si ii dau si vitamine. Nu prea ai ce sa faci cand batranetea isi face de cap si corpul se degradeaza mai mult cu fiecare zi, noroc ca e usoara si pot sa o iau pe sus, altfel nu stiu cum ne descurcam.

Cred ca as putea sa gasesc mai multe lucruri ca highlight al saptamanii, dar am ales inelul asta pe care l-am primit cadou de curand si care imi place la nebunie. Nu stiu de unde e luat, dar imi place mult combinatia si cat de usor e, e exact stilul de inel pe care l-as fi ales si eu daca mi-as fi cumparat ceva nou. L-am purtat de cateva ori si pielea mea il tolereaza foarte bine, dupa o perioada cand am reactionat la toate materialele posibile si mi-a fost greu sa port vreo bijuterie.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu