Se poate si asa (40)

20.5.21

Au trecut aproape 3 luni de la ultima postare de genul asta si am tot zis ca fac pozele astea de cateva saptamani, dar nu am avut cand. Iar cand in sfarsit am avut timp in Bucuresti ploua si e foarte intunecat, asa ca pozele sunt praf, dar asta e realitatea si, chiar daca nu sunt multumita sa le pun pe blog asa, cred ca e mai importanta informatia decat calitatea pozelor pentru niste produse folosite si indoite sau cu semne clare de folosire. Lumina este cruciala atunci cand vorbim de poze reusite, dar asta e, stiu ca postarile de genul asta va plac asa ca asta e tot ce am putut sa scot in ziua asta mohorata.

O sa incep cu produsele pentru ten pentru ca am folosit multe (si mai am cateva pe terminate, dar nu am mai stat sa astept). Protectia solara este esentiala pentru mine si nu exista zi in care sa nu aplic pe ten cel putin un produs cu SPF30, produsul de la Keep Cool mi-a placut la nebunie (cea mai misto textura pe care am intalnit-o la un produs cu filtre sintetice, l-am folosit cand m-am dus la sala si nu m-au usturat ochii nici macar o data), dar stiti ce scandal a fost. Sper ca atunci cand o sa-l reformuleze sa fie la fel de bun (produsul are SPF28 nu SPF50 cum este pe ambalaj), eu o sa il iau sigur cand va fi relansat. Despre Defense de la Paula's Choice nu va mai spun pentru ca l-am laudat de multe ori pe blog, l-am cumparat din nou, am pierdut numarul celor consumate in ultimii 3 ani.

Despre produsele Pyunkang Yul v-am povestit recent, mi-au placut mult si le-am terminat pe amandoua (serul si mistul), poate o sa le iau din nou, acum vreau sa mai incerc si altceva. Crema Moisture Surge de la Clinique imi place mult, am terminat un borcan si mai am o rezerva, mult mi-a placut si uleiul demachiant de la 2NDesign. Nici despre Clinical 1% Retinol de la Paula's Choice nu am ce sa va spun nou, nu stiu cate am consumat - mi-am luat deja altul si ma gandesc cu groaza ce o sa fac daca se va respecta ultimul termen anuntat (1 decembrie) cand concentratia asta nu se va mai putea comercializa in Europa deloc.

Am terminat inca 2 produse de la Indeed Labs de care v-am si povestit lunile trecute, inca un ser cu vitamina C de la Ecooking (si mai am unul nou dintr-o cutie Pick'N Dazzle) si altul de la Lumene, dar si un ser cu peptide de la Revolution Skincare - mi-a placut produsul, dar e prea scump pentru formula simpla pe care o are, asa ca nu o sa il iau din nou. Peptidele imi plac si incerc mai multe produse in perioada asta, asa ca sigur o sa gasesc ceva pe gustul meu.

Esenta Haba Labo cu acid hialuronic si acid tranexamic de la Haba Labo (eu o am de pe Glowrious) mi-a placut la nebunie si o vreau din nou dupa ce termin ce folosesc acum. Gelul de curatare de la Ecooking l-am primit in cutia Skin+ de la Pick'N'Dazzle pe care v-am aratat-o ieri pe Instagram, asa ca am terminat unul si incep altul. Tonerul de Kiehl's si apa micelara ReActive de la Jonzac sunt super ok, dar momentan vreau sa mai incerc si altceva.

Nu am folosit multe masti in perioada asta (si trebuie sa fiu mai atenta la aspectul asta), singurii pe care i-am folosit constant sunt plasturii cu vitamina C pentru zona ochilor de la Iroha care chiar lumineaza zona si care imi plac mult. Mi-au placut si masca pentru picioare Pro Spa de la OPI si cea hidrogel de la Korika, cred ca amandoua au fost primite si chiar sunt misto.

Pentru corp am inceput multe produse noi pentru ca s-au lansat multe noutati si eu sunt ca o pisica curioasa, dar am si reusit sa termin cateva ceea ce e bine. 4 exfoliante au fost consumate pana la ultima picatura, cel de la Ziaja e singurul care nu m-a convins datorita texturii uleioase care pe mine nu ma incanta deloc. Cel de la Rituals e preferatul meu dintre cele de mai jos, v-am mai spus ca produsele lor mi se par rasfatul suprem si imi incanta simturile.

Am terminat un gel de dus de la Andalou interesant, o crema de maini de la Cien luata din Lidl, 2 mini creme de corp de la Rituals (ambele arome imi plac la nebunie si le mai vreau) si doua seruri pentru bust si corp de la Bielenda. Astea 2 produse de la Bielenda sunt preferatele mele dupa sport si imi plac mult de tot, au preturi decente (atunci cand le gasesc on-line) si bat multe alte produse mai scumpe pe care le-am incercat.

Pentru par am terminat cateva produse si mi-au placut toate, nu am ce sa spun despre ele in mod special pentru ca nu am probleme deosebite cu parul si nici un par pretentios. Cele de la Bumble & Bumble le-am luat deja in varianta mare si le folosesc pentru ca sunt foarte, dar foarte misto (eu le iau de aici pentru ca mereu am prins oferte bune cu reduceri si cadouri, dar se gasesc si in Sephora). Daca nu le-ati incercat chiar merita sa le dati o sansa, chiar daca pretul este mai ridicat.

Deodorantele si gelurile de ras se tot repeta in postarile mele si nu prea am ce sa va arat nou pentru ca folosesc aceleasi produse care isi fac treaba si cu care pielea mea se intelege bine. Am terminat 2 mini parfumuri (unul de la Yves Rocher si unul de la Bath & Body Works), un rimel de la Lancome si o oja de la Pupa Milano - ojele holografice de la Pupa sunt preferatele mele, rezista pana la 7 zile pe unghiile mele si arata intr-un mare fel.

Ati incercat vreunul din produsele din postarea asta? Ati vazut vreun produs pe care vreti sa il incercati in perioada urmatoare?

4 comentarii

  1. Trebuie să mă ocup și eu de coșul de produse consumate cât de curând. :D
    Tot doar la stadiu de wishlist am rămas cu Pyunkang Yul, poate data viitoare când merg la Tei găsesc ce aș vrea.
    Ești norocoasă pe partea cu părul, pe mine parcă nu mă mai mulțumește nimic pe deplin la capitolul șampoane :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am inceput multe produse in ultima perioada si de-abia astept sa mai termin din ele. :)

      Ștergere
  2. Wow!Ai terminat ceva produse.Oja de la Pupa mi-ar plăcea sa o încerc.Desi am folosit produse de la ei,toate fiind pe placul meu, oja nu am încercat-o niciodată

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ojele lor holografice sunt foarte misto, sper sa mai apara si alte colectii.

      Ștergere