Noutati parfumate pentru corp de la The Body Shop

11.5.21

De-abia am asteptat sa va povestesc despre noile editii lansate de The Body Shop pentru vara care se apropie cu pasi repezi pentru ca sunt delicioase si sunt un adevarat rasfat pentru piele. Texturile produselor sunt extrem de misto si de usoare, foarte potrivite pentru vremea calda din perioada asta si din lunile ce vor urma, iar aromele sunt racoritoare si foarte proaspete, sunt sigura ca o sa fiti si voi incantate de ele, asa cum am fost si eu cand le-am descoperit. Le gasiti atat in magazine, cat si on-line aici.

Fresh Raspberry miroase a zmeura proaspata, este o aroma absolut delicioasa, proaspata si usor intepatoare, si daca va place mirosul de zmeura o sa va cucereasca de la prima folosire. Sunt 4 produse disponibile in gama asta: gel pentru baie si dus, gel exfoliant, spray hidratant si unt hranitor (varianta whipped), iar formulele sunt imbogatite cu ulei din seminte de zmeura. 

Untul de corp are o textura ca de frisca, mult mai lejera si mai pufoasa decat unturile clasice The Body Shop, intra imediat in piele, o lasa hidratata si cu un aspect luminos, in timp ce racoreste si rasfata. Nu este deloc gras si mi se pare extrem de potrivit pentru perioada calda, sper ca textura asta sa devina una permanenta in gama de produse The Body Shop si sa vedem cat mai multe din aromele lor delicioase in varianta asta usoara si extrem de placuta.

Cea de-a doua gama este Cool Daisy si este preferata mea. In afara de cele doua produse de mai jos (spray hidratant si gel de dus) mai este si un iaurt de corp. Aroma este una dintre cele mai reusite dintre toate aromele lansate de The Body Shop de-a lungul anilor din punctul meu de vedere: este proaspata, luminoasa si racoritoare, cand folosesti produsele astea ai impresia ca esti in mijlocul unui camp plin de margarete. Te incarci cu energie si cu voie buna, e o aroma care te binedispune.

Nu va mai zic despre gelurile de dus de la The Body Shop pentru ca stiti ca sunt misto si fac multa spuma, dar vreau sa va spun despre sprayul hidratant pentru corp care mi se pare extrem de interesant. Este imbogatit cu acid hialuronic, este revigorant si hidrateaza pielea imediat, se absoarbe instant si nu lasa pelicula lipicioasa, cred ca in zilele extrem de calduroase va fi o adevarata placere pentru a hrani pielea insetata si a racori in acelasi timp.

Cum vi se par noutatile The Body Shop? Care dintre gama va tenteaza mai mult?

Trimiteți un comentariu