Noutati parfumate White Musk

13.4.21

Parfumurile sunt una din placerile mele declarate si este un aspect al vietii care imi aduce bucurie si ma inspira. Am multe, imi place sa le aleg in functie de starea pe care o am si imi place sa le combin pentru a crea arome unice si cu personalitate, asa ca ultima lansare de la The Body Shop este una exact pe gustul meu. White Musk este una din aromele reprezentative pentru The Body Shop, mie in perioada asta imi place mult varianta Flora, mi se pare extrem de potrivita pentru primavara, asa ca daca va place o sa gasiti produsele astea noi extrem de interesante.


White Musk este acum disponibil si in varianta ulei de parfum, in format roll-on la 8,5 ml, extrem de practic si usor de luat in geanta. Uleiurile sunt cele mai concentrate arome The Body Shop, eu am Black Musk ca ulei de parfum si chiar persista mult pe piele. Aroma este una florala si fresh, o combinatie de aldehide, iasomie si mosc si in perioada asta e o adevarata placere sa te bucuri de aroma asta. In gama sunt mai multe produse pentru corp, asa ca daca vreti sa reziste mai mult aroma puteti sa o combinati cu lotiunea de corp.

White Musk Elements este un concept extrem de interesant - perfume topper - care mie imi place mult si este extrem de versatil. Sunt 3 arome in gama asta: Lover (cald & floral - piper roz, iris si ambrette), Radical (verde & earthy - busuioc, petitgrain, vetiver si mosc) si Free (fresh & mineral - rasina, margareta si lemn de santal), pot fi folosite individual sau combinate cu White Musk pentru a crea o aroma unica si personala. De la aroma pana la intensitate ofera o libertate de exprimare a propriei personalitati care mi se pare extrem de misto.

Fiecare varianta are 15 ml si aromele sunt total diferite, daca va place sa va jucati cu parfumurile si sa va exprimati starea prin ce purtati cred ca o sa va placa mult lansarea asta. Eu le-am tot folosit in ultimele saptamani, le-am incercat in diverse feluri si am obtinut arome noi. Le-am purtat atat singure, cat si combinate si mi-a placut ce-a iesit, nu as putea sa aleg unul dintre ele care imi place mai mult pentru ca fiecare are propriul farmec.

Ati incercat White Musk de la The Body Shop? Cum vi se pare ideea de perfume topper?

2 comentarii