2 oferte interesante de la Pick'N'Dazzle

27.4.21

Nu imi amintesc cati ani au trecut de cand am avut prima cutie de la Pick'N'Dazzle, dar sunt multi si despre unele din produsele gasite in cutii am povestit si pe blog pentru ca au fost niste descoperiri interesante. Ce imi place la Pick'N'Dazzle este ca poti sa profiti de niste oferte super bune si sa iei produse scumpe cu un discount foarte mare (cum a fost cutia de anul trecut cu produse Ecooking si Avant pe care am luat-o si eu), poti sa personalizezi continutul cutiei si poti sa descoperi mereu ceva interesant.

Periodic ma intorc pe site sa vad ce oferte au, abonament nu mi-am mai facut de ceva vreme (dar va las aici linkul care va ofera 12 lei bonus la fiecare cutie daca va faceti un abonament pe 6 luni), dar am mai profitat de cate o oferta limitata care mi s-a parut interesanta. De data asta cei de la Pick'N'Dazzle m-au intrebat daca sunt interesata de cele 2 noi cutii pe care le-au pregatit pentru vara si sa va spun si voua despre ele, iar raspunsul meu a fost da pentru ca au produse extrem de interesante si reducerea este de peste 70%, transportul prin curier este gratuit. Gasiti toate ofertele speciale pe care le au aici.

Refresh Your Beauty costa 139 lei si contine 6 produse pentru corp si ten de la 4 branduri diferite. Super Dren Anti-Water Retention Criogel de la Bottega di LungaVita este un gel cu efect de racire care se absoarbe imediat si sunt curioasa sa vad cum o sa ma impac cu el pentru ca din gama asta mai am o crema pe care chiar o folosesc in perioada asta si-mi place. Cand e vorba de astfel de produse trebuie sa tineti cont ca nu fac miracole si nu te scapa de celulita si alte minuni, e imposibil asa ceva - ceea ce fac este sa ofere pielii elasticitate, sa o ajute sa fie hidratata si sa aiba un aspect general mai neted si mai ferm, insa conteaza foarte tare stilul de viata, mostenirea genetica si cat de active suntem.

De la Treets Traditions sunt 3 produse in cutia asta: gelul de dus Healing in Harmony (cu lavanda si ulei din samburi de struguri - fara silicon si SLS), un sapun solid curcubeu si un ulei la 30 ml - Nourishing Spirits - care poate fi folosit pe corp, ten, par si unghii (are o formula interesanta cu 6 tipuri diferite de uleiuri, printre care se regasesc uleiul de baobab si uleiul de marula, dar si vitamina E). Treets este un brand olandez extrem de interesant, eu am mai avut de la ei produse pentru corp si mi-au placut mult.

Setul cu 3 mini produse de la Ecooking este o varianta foarte buna daca vreti sa incercati produsele Ecooking, un alt brand de care eu v-am povestit pe blog pentru ca am incercat multe produse de la ei. In cutie sunt 2 masti: Peeling Mask (cu acid salicilic, am avut-o in trecut atat in varianta full size, cat si mini) si Moisturizing Mask si o crema de noapte (cu argilerine si amino acizi). Fiecare produs are 15 ml si o sa va ajunga pentru mai multe utilizari, Peeling Mask e un produs destul de puternic si chiar e indicat sa folositi cealalta masca dupa pentru a-i oferi tenului ce are nevoie.

Ultimul produs din cutie este de la Teeez Cosmetics, un alt brand pe care eu l-am descoperit tot la Pick'N'Dazzle, si este vorba de iluminatorul Style Addict - Berlin Sunrise. Este un produs cremos, extrem de misto, care m-a surprins mai mult decat placut si care poate fi folosit ca si baza de machiaj pentru ca nu are glitter deloc, dar are un efect luminos care se vede tare bine pe piele. Nu ma asteptam sa imi placa si sa il si folosesc constant, dar chiar e de incercat.

Cea de a doua cutie de care vreau sa va spun si care mi se pare o super afacere este Sun Kiss si cutia asta poate fi usor personalizata. Sunt 7 produse in cutia asta, o selectie de produse pentru ten si corp, dar si un parfum. Serul cu vitamina C (formula contine Ascorbyl Glucoside, un derivat stabil de vitamina C, acid hialuronic si glicerina) de la Ecooking este un produs pe care l-am avut de cateva ori pana acum si care imi place mult. Are parfum in a doua parte a listei de ingrediente, insa nu m-a deranjat deloc si se consuma destul de repede (are doar 20 ml), asa ca atunci cand apare intr-o astfel de oferta chiar merita pentru ca pretul lui este cu mult peste pretul intregii cutii.

Pentru ten mai sunt doua produse in cutie: un produs cu protectie solara 30 de la Bottega di LungaVita si o masca hidratanta cu rodie de la Frudia, ambele produse sunt noutati pentru mine. Crema din gama Sol Leon nu contine alcool si am vazut in formula ceai verde, aloe vera, bisabolol si extract de musetel, am folosit-o deja si imi place mult textura. De la Frudia n-am incercat niciodata vreun produs, asa ca sunt chiar curioasa sa vad cum e masca asta pentru ca in general cosmeticele coreene imi plac.


Pentru corp sunt doua produse in oferta asta: o crema de dus Pure Serenity (cu flori de cires si yuzu, formula este imbogatita cu aloe vera) de la Treets Traditions pe care de-abia astept sa o folosesc seara si Mango Sun & Tan Body Oil de la Cocosolis (in loc de produsul asta puteti sa va alegeti Skin Stretch Mark Dry Oil). Am mai avut ceva in trecut de la Cocosolis, dar avea aroma de cafea (cu care eu nu ma impac deloc) si nu am putut sa il folosesc. Uleiul asta se poate folosi strict pentru hidratare, avand in formula o combinatie de uleiuri naturale si vitamina E, nu are filtre de protectie solara.


Ultimele doua produse sunt un parfum si un balsam de buze. Despre Miss Kay v-am mai povestit pentru ca am cateva parfumuri de la ei, varianta asta roll-on la 10 ml este extrem de practica si Pink Swan miroase chiar bine - e o aroma florala, dar eleganta cu accente de lamaie, bergamota, frangipani, iasomie, ylang ylang, osmanthus, heliotrop, nuca de cocos, trandafir si santal. Se poate opta si pentru Blossom Bliss, tot o aroma florala, dar mai dulce.

Glossul de buze este de la Teeez Cosmetics si face parte din colectia Object of Affection, iar nuanta din poza este Summer Blossom care pe buze este o nuanta care doar accentueaza culoarea naturala a buzelor. Este un produs extrem de misto, cu o formula care hraneste si protejeaza buzele si nu este deloc lipicios. Produsul asta se gaseste si la Douglas si costa 95 lei, asta ca sa va faceti o idee de ce zic ca cutiile chiar sunt o afacere si iti ofera posibilitatea sa incerci produse noi la preturi mici.

Care dintre cele 2 cutii vi se pare mai interesanta? Ati incercat vreunul dintre produse?

Un comentariu