Se poate si asa (35)

28.4.20

Ultima postare de genul asta a fost la sfarsitul anului trecut, asa ca s-au adunat o gramada de produse terminate si, pe langa astea, am mai terminat si altele pe care nu le-am pastrat pentru ca aratau prea rau sau le-am terminat cand nu am fost acasa. Dar chiar si asa am reusit sa termin o multime de produse si asta ma bucura mult, insa cred ca va urma curand o alta postare de genul asta pentru ca in ultimele saptamani am folosit o multime de produse care mi-au placut mult si multe dintre ele sunt pe terminate.


Cele mai multe produse pe care le-am terminat sunt pentru ten si o sa vedeti ca sunt o gramada pentru ca sunt produsele pe care le folosesc zilnic si pentru ca folosesc destul de multe, insa nu cred ca asta va mai mira pentru ca ingrijirea tenului este unul dintre subiectele cele mai des intalnite pe blogul meu. De la Paula's Choice am terminat multe produse si o parte dintre ele le-am recumparat pentru ca imi plac la nebunie si sunt ceea ce caut eu. The UnScrub, C15 Super Booster, Radiance Renewal Mask, Water-Infusing Electrolyte Moisturiser, Clinical 1% Treatment si Essential Glow Moisturizer SPF30 din gama Defense sunt cele pe care le-am luat din nou, ma cam tenteaza sa reiau cele doua produse din gama Calm.

Am terminat 3 produse de la The Inkey List si as fi luat din noul produsul cu Alpha Arbutin (extrem de bun si cu o textura misto), dar masca de la Paula's Choice are tot 2% arbutin, asa ca o sa il iau cand termin masca. De la Drunk Elephant am terminat 3 mini produse si daca ar fi sa recumpar unul ar fi clar crema cu peptide, desi trebuie sa recunosc ca si B-Hydra Intensive Hydration Serum este misto, insa pretul e prea mare pentru ceea ce este serul asta.

Hyaluron Aqua Micro-Peel Cream de la Secret Key mi-a placut la nebunie si sigur o sa o recumpar candva in viitor, mi-a placut mult si gelul pentru gat si decolteu de la Sesderma, insa e cam scump. De la Revolution Skincare am terminat Multi Peptide Serum si 5% ATP - mi-au placut destul de mult si e posibil sa le mai iau candva, iar de la Mison am terminat un ser cu colagen. Peelingul de la Gatineau, precum si cele doua produse din gama Nordic-C de la Lumene mi-au placut mult si le-am trecut pe lista cu de cumparat pe viitor in varianta full size.

Crema cu SPF30 din gama Hydrabio de la Bioderma e ok, chiar daca are ultim ingredient parfumul, insa nu m-a convins, asa cum nu m-a convins nici produsul cu 1% retinol de la Drunk Elephant. Nu am terminat decat doua produse de machiaj: un rimel pentru sprancene de la Astor luat cu cativa lei de pe Import Direct (foarte bun, nu cred ca il mai au acum, dar au multe oferte interesante pe site in perioada asta) si un spray de fixare a machiajului de la Makeup Revolution. Am terminat cateva mostre care mi-au placut mult, le-am luat de pe Ebay pentru ca am vrut sa incerc produsele inainte de a ma decide daca sa le iau sau nu. Bija Cica Balm EX de la Innisfree este un produs extrem de misto pentru tenul reactiv si mi-au placut mult si cele doua produse de la Purito: Pure Hyaluronic Acid 90 Serum si Comfy Water Sun Block SPF50+.


Am o multime de produse pentru curatarea tenului incepute pentru ca a invins curiozitatea si in urmatoarea postare de genul asta vor fi multe terminate, dar tot am reusit sa termin patru produse de genul asta: gelul de curatare din gama Oxygen-Glow de la Filorga (il gasiti aici) mi-a placut la nebunie, la fel si gelul micelar din gama Manuka Honey de la Bielenda (l-am si recumparat de aici), au fost ok si produsele de la Cien si Apivita, insa nu m-au convins ca am din nou nevoie de ele.

Am terminat multe masti, insa nu am oprit toate ambalajele pentru ca unele aratau rau, iar altele au fost dubluri. Am folosit multe masti asiatice, majoritatea din cutiile de la Pick'N'Dazzle, dar si unele de la Garnier, de la Teology (au si parte pentru zona gatului si decolteului - le gasiti aici) si mai multe feluri de plasturi pentru zona ochilor de la Iroha - acum sunt si la Douglas la un pret super bun, cei cu vitamina C si niacinamide sunt preferatii mei - ii gasiti aici (si au si o varianta pentru barbati). Pentru ca am stat acasa am terminat si 3 pachete de servetele demachiante, cele de la Simple primite de la o prietena din UK mi-au placut la nebunie, insa si celelalte au formule bune si fac ce promit.


De data asta am adunat si o multime de produse pentru corp pentru ca am avut mai mult timp si, implicit, mai multa grija de mine si de corpul meu. Gelul de dus Ritual of Sakura care se transforma in spuma este clar castigatorul dintre cele de mai jos, acum am in baie alte doua arome si imi plac toate la fel de mult. Mi-a placut mult si gelul de dus peeling de la Balea, v-am mai spus de ele pe blog, sunt ieftine si bune.

Am terminat cateva seruri de corp de la Eveline Cosmetics si Bielenda si mi-au placut toate mult de tot. Cele de la Eveline cu efect de incalzire sau racire chiar fac ce promit (le gasiti aici la preturi bune daca va tenteaza), insa cele pe care le-am recumparat deja sunt cele de la Bielenda: Intensive Firming Serum din gama Sexy Look cu acid hialuronic si peptide (il gasiti aici - am incercat si cealalta varianta, insa o prefer pe asta) si Serum Booster din gama #BodyPositive (sunt trei produse in gama, le puteti vedea aici, mie formula asta mi s-a parut cea mai interesanta).

De la Rituals am terminat doua creme pentru corp si ambele mi-au placut la nebunie (produsele se gasesc aici), eu clar o sa le reiau pe viitor pentru ca au texturi misto, intra repede in piele si mirosul persista ore bune - sunt rasfatul suprem din punctul meu de vedere. La fel de mult mi-a placut lotiunea de corp cu mar si scortisoara de la Bottega Verde (aici gasiti intreaga gama daca va tenteaza), la toamna e pe lista mea de recumparat. Nu am pastrat decat o crema cu maini de la The Body Shop, insa am terminat mai multe cu arome diferite. 

Mastile pentru maini si picioare de la Neutrogena imi plac mult (eu le-am luat de aici, nu stiu daca se gasesc in alte parti) si le-am avut de cateva ori pana acum, mi-a placut mult si masca cu parafina pentru maini de la Glowrious, chiar mi se par necesare in perioada asta astfel de produse. Am terminat si niste saruri si bombe de baie, dar nu m-a impresionat nici unul dintre produse cu adevarat. Multe deodorante spray Powder Touch de la Nivea am terminat (ramane preferatul meu, ma bucur ca mi-am luat mai multe cand a inceput sa nu se mai gaseasca), am mai folosit un alt spray de la ei si o spuma de ras cand n-am avut alt produs pentru ras, dar si cateva tuburi de gel de ras de la Balea.


Spre marea mea mirare am terminat doar cateva produse pentru par, insa explicatia e una simpla: am inceput iar o multime si e plina baia de ele. De ceva vreme ma vopsesc doar cu Gloss Sensation de la Syoss pe care o iau de pe Import Direct cu mai putin de 7 lei (acum nu o au pe site, insa aici puteti sa vedeti ce alte produse au la preturi bune), insa am mai gasit o cutie ratacita de reell'e luata din DM si am folosit-o cu placere. Nu am mai vazut-o de mult in magazine si e pacat pentru ca e un produs chiar bun. Un sampon si un balsam de la Wella, un sampon de la Wash & Go si un alt balsam de la TRESemme, doua masti extrem de bune luate de pe Notino (v-am mai povestit de ele pentru ca le tot cumpar, imi plac la nebunie) si un spray de texturare de la TRESemme sunt celelalte produse pe care am reusit sa le termin in perioada asta.


Ati incercat vreunul dintre produse? Folositi mai multe produse de ingrijire in perioada asta sau nu?

10 comentarii

  1. Din produsele prezentate de tine am folosit hydrabio de la bioderma , mi-a părut rău când s-a terminat, Îmi plac cremele de fata cu parfum , și spuma de ras dm a ținut foarte mult și mirosea super . Foloseam înainte foarte multe Geluri de dus Balea, nu am mai fost in dm de mult . Apropo îți recomand de la Palmolive cel cu ciocolata pt ca am văzut ca L-ai folosit pe cel cu vanilie , iti vine sa îl mănânci :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am avut si pe cel cu ciocolata, mi-a placut, dar eu nu sunt mare fana ciocolata. :)

      Ștergere
  2. Gelurile de dus Balea le ador am acum unul cu lamaie in uz tot timpul le cumpar!produsele Rituals sunt minunate am.folosit un scrab de corp asa de mult mi-a placut incat as fi vrut sa fie recipientul de un kg...😁 crema de corp un rasfat si spuma de dus la fel...!de vopsit am folosit vopsea syoss dar la mine nu prinde pe fire albe asa ca apelez la salon dar deja am jumatate de an decand nu am mai bagat vopsea in par il mentin cu nuantator !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele Rituals sunt de vis, chiar sunt un rasfat. Eu am multe fire albe de par si chiar prinde bine, doar ca nu rezista mult, dar la mine nu prea rezista nici o vopsea si imi mai creste si parul extrem de repede.

      Ștergere
  3. Din produsele menționate mai sus am folosit gelul de duș peeling de la Balea,samponul de la Wash&Go și crema de la Bioderma. Toate mi-au placut tare mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gelurile peeling sunt preferatele mele de la ei, ieftine si bune.

      Ștergere
  4. Ai tot strâns la ambalaje goale, nu glumă. Eu nu prea mă bucur acum că văd cum mi se duc grămadă produse preferate de skincare, aș prefera să termin cu același spor din alea pentru corp.
    Masca Super Hydrate Overnight și 1% retinol le am pe lista de recumpărat, din ce ai tu acolo de la PC... dar m-ar tenta să încerc și boosterul.
    Tot îmi zic că vreau să mai încerc produse de la Bielenda, dar mereu uit când dau comenzi pe Elefant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca boosterul nu o sa mai fie mult pe piata, 1% in Europa n-o sa mai fie posibil sa fie vandut, asa ca grabeste-te daca il vrei ca o sa dispara brusc.

      Mie astea de corp de la Bielenda imi plac mult si am si cateva pentru curatarea tenului care chiar merita.

      Ștergere
  5. Oh, sunt destul de multe, la fel si eu. In perioada asta a carantinei am tendinta de a folosi mult mai multe produse de ingrijire decat de obicei, in special produse pt corp. Yves Rocher, The Body Shop, Garnier am folosit o multime de ele. Am terminat si 2 parfumuri L'Instant de la Guerlain si Twilly de la Hermes pe care neaparat va trebui sa le recumpar cand voi avea posibilitatea.
    Mi s-a facut dor de gelurile/crema de dus de la Farmec. Merciii. :) sunt geniale! E unul cu cranberries pe care il ador.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parfumuri nu am mai terminat de nu stiu cand, dar asa e cand ai multe. Eu incerc, dar in fiecare zi am alte pofte si nu termin niciunul. :)

      Ștergere