#STAUACASA cu Farmec

29.4.20

Zilele astea, mai mult ca oricand, mi se pare extrem de important sa ramanem oameni, sa nu uitam ce e compasiunea si sa incercam sa aducem bucurie atunci cand putem. Am trimis si eu niste colete prin curier in Bucuresti zilele trecute pentru ca a fost ziua unor oameni apropiati mie si m-am gandit ca conteaza sa simti ca cineva vrea sa te bucuri, chiar si atunci cand situatia e cum e. La randul meu am apreciat gesturile mici si gandurile bune si am zambit larg cand am primit kitul #stauacasa de la Farmec pentru ca este o idee frumoasa si a venit insotit de un mesaj care mi-a placut mult.

Asa cum va spuneam si zilele trecute eu m-am concentrat foarte mult in perioada asta pe mine si pe tot ce tine de ingrijirea mea, asa ca atunci cand am vazut ce produse sunt in kitul asta am zambit si mai larg pentru ca sunt cateva produse absolut necesare in perioada asta, iar faptul ca putem sa sustinem producatorii romani mi se pare nemaipomenit. Pe siteul celor de la Farmec comenzile de peste 59 lei care se achita online beneficiaza de transport gratuit prin curier.


Cei de la Farmec au lansat recent un gel pentru igienizarea mainilor cu 70% alcool, il gasiti deja aici si are un pret foarte bun - 17,49 lei/ 150 ml, asa ca daca aveti nevoie merita din plin. Eu l-am incercat deja si imi place mult, cred ca o sa adaug cateva picaturi de ulei esential in el sa nu mai simt asa puternic mirosul de alcool. Cremele de maini de la Farmec au un pret foarte bun si sunt disponibile mai multe variante, in kit am gasit varianta cu ulei de argan, insa in trecut am avut si altele si mi-au placut mult. Am vazut pe site ca cea cu glicerina si vitamina E e disponibila si intr-o varianta de 40 ml, usor de luat in geanta.

Crema de corp din gama H3 Derma+ de la Gerovital am mai avut-o si mi-a placut mult, la fel si crema depilatoare, desi cred ca nu am avut pana acum varianta asta cu vanilie, ci alta pentru piele sensibila. Gelul de dus cremos Full of Love este imbogatit cu extract de orhidee si l-am mai avut in trecut intr-o varianta mai mare, dar si in alte variante - Full of Energy cu ceai verde imi amintesc ca mi-a placut dimineata.

Apa micelara cu carbune si acid hialuronic este unul dintre produsele lansate de curand de Farmec, asa ca nu pot sa va spun multe despre ea acum, insa am citit niste pareri foarte bune despre produsul asta. Formula este interesanta, insa are parfum pe final de lista, asa ca eu nu o sa o folosesc in jurul ochilor. O s-o incerc ca prim pas de curatare, inainte de a ma spala pe fata, asa ca nu imi fac probleme mari cu parfumul, dar o sa fiu atenta la zona ochilor.


Va plac produsele de la Farmec? Care este preferatul vostru?

7 comentarii

  1. Mi-a plăcut mult o crema de iluminare și hidratare de la ei , o dădeam ca baza de machiaj . Am folosit și cea activ hidratanta de la Gerovital dar nu mi-a plăcut mirosul . Momentan folosesc doar benzile depilatoare de la farmec, sunt foarte bune și au preț mult mai mic decât celelalte Branduri , dar pe viitor as vrea sa folosesc mai multe produse deoarece sunt românești și e bine sa susținem economia țării .

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac produsele Farmec,le stiu de cand eram copil.Cu toate acestea, daca stau bine sa ma gandesc ,de la ei momentan mai am doar o oja.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu de la Farmec am folosit multe produse...acum folosesc crema depilatoare ptr.piele sensibila,solutia de sters praful Nufar super buna si parfumata ,am o.oja foarte frumoasa un ruj. Interesanta apa micelara cu carbune!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un brand super bun Farmec, și accesibil ca și preț, eu am folosit crema depilatoare și benzi depilatoare de la farmec și.am fost mulțumită, acetona mea e farmec :) am avut și recumparat deodorant farmec,oja,pot zice ca s un mini fan farmec😅👌

    RăspundețiȘtergere