7 intr-o saptamana #260

18.4.20


Am decis sa scriu postarea asta astazi in loc de maine pentru ca vreau sa ma bucur de cateva zile de liniste si cred ca fiecare din noi maine o sa caute alte lucruri decat poze si postari pe blog, cel putin eu stiu ca vreau sa dedic ziua de maine sufletului meu, desi sunt lucruri pe care simt sa le fac si nu pot datorita situatiei in care ne aflam. Nu am avut cea mai buna saptamana, dar incerc pe finalul ei sa recuperez si sa ma bucur de fiecare moment pentru ca e tot ce conteaza si tot ce avem acum.

Nu am avut o saptamana foarte productiva, dar e ok asa pentru ca in viata sunt momente cand trebuie sa dai atat cat poti la momentul ala si sa nu pui presiune aiurea pe tine pentru ceva ce e doar trecator. De obicei beau multe cesti de ceai pe zi, in ultima luna parca asta s-a intamplat mai des decat de obicei, dar savuratul ceaiului si cele cateva minute de liniste ma ajuta mult sa raman intr-o stare de calm. Am facut ordine intre accesoriile mele si am descoperit niste cercei pe care nu i-am mai purtat de mult, asa ca in perioada urmatoare o sa ma bucur de ei chiar daca stau in casa.

Nu v-am mai aratat poze cu blanoasele mele si mi-ati tot spus ca vreti sa le mai vedeti, asa ca astazi Alma este vedeta pentru ca ea e cea mai cuminte la poze si are si o moaca facuta pentru asta. M-au incercat multe ganduri zilele astea, m-am gandit la ce vreau sa fac dupa ce trece toata nebunia asta, nu mi-am facut planuri, ci doar o lista in minte cu lucrurile care conteaza pentru mine si pe care vreau sa le am in viata mea in continuare.

Tenul meu este destul de reactiv zilele astea, mai mult ca sigur din cauza stresului din perioada asta, asa ca am folosit multe produse de la Paula's Choice pentru ca formulele sunt curate si fac ceea ce promit. Am si dat o comanda pe site, am cumparat din nou boosterul cu vitamina C cu 15% reducere - codul EASTER e valabil pana maine si reducerea se aplica pentru cel mai scump produs din cos care nu face parte dintr-o alta oferta. De cate ori tenul meu reactioneaza folosesc numai produse de la Paula's Choice pentru ca ma scot din impas de fiecare data.

Nu mi-a ars de multe lucruri zilele astea, dar am facut cateva experimente in bucatarie si mi-a placut mult ceea ce a iesit. Clatitele astea in stil Caprese sunt low carb (am reusit in final sa fac ceva cu faina de cocos), iar combinatia mozzarella, rosii si pesto verde ne-a placut la nebunie. Totul a plecat de la o idee vazuta pe Instagram pe care am adaptat-o si a iesit ceva foarte misto, cam asa fac eu de obicei - vad ceva ce imi place si adaptez la stilul meu de gatit si mancat.

Astazi in program am o prajitura de facut (si sper sa imi iasa pentru ca e iar o inventie de chestii combinate) si relaxare, niciodata in perioada sarbatorilor nu am pus vreun fel de presiune pe mine, mai ales ca eu si mancarea traditionala nu prea avem multe in comun. Va doresc Paste fericit, liniste in suflete si zambete pe chip!

2 comentarii

  1. Paste fericit!Te pup si te îmbrățișez cu drag!Sper sa ai parte de relaxarea pe care ti-o doresti

    RăspundețiȘtergere