Omega+ Complex Eye Cream de la Paula's Choice

13.4.20

Folosesc Omega+ Complex Eye Cream de la Paula's Choice de mai bine de 3 luni, de cand a fost lansata in SUA, insa am asteptat sa se lanseze si in Romania ca sa va povestesc despre ea pentru ca imi place foarte mult si este produsul meu preferat pentru ochi de la ei. O gasiti aici si saptamana asta puteti sa luati cel mai scump produs din cos cu o reducere de 15%. Daca cautati un produs bun pentru zona ochilor si va plac celelalte produse din gama Omega+, asa cum imi plac si mie, este de incercat - eu am avut si Resist Eye Gel si Clinical Ceramide-Enriched Firming Eye Cream, insa asta este preferata mea.


Omega+ Eye Cream are o textura care mie imi place la nebunie: usoara si aerata, ca si serul din gama care este printre preferatele mele, si intra imediat in piele. Formula contine acizi grasi Omega, ceramide, niacinamide si uleiuri vegetale si pentru o piele deshidratata are efecte imediate. In ultima perioada eu m-am confruntat cu un ten extrem de deshidratat si am folosit aproape zilnic crema asta si imi place la nebunie ceea ce face, impreuna cu acidul poliglutamic m-a ajutat sa imi mentin zona de sub ochi asa cum mi-am dorit.

Daca va confruntati cu o piele mai uscata in jurul ochilor, daca aveti linii fine si cautati un produs care sa hidrateze, sa repare bariera de protectie a pielii si sa mentina nivelul optim de hidratare s-ar putea sa va placa mult. Fiind atat de usoara se preteaza foarte bine si pentru layering, ceea ce fac deseori cu produsul asta si cu Clinical 1% Retinol Treatment, pe care pielea mea il tolereaza foarte bine si il pot aplica fara probleme si in zona asta.

Eu vad crema de ochi din gama Clinical mai degraba ca un tratament (contine retinol si vitamina C), insa Omega+ Eye Cream este potrivita pentru folosirea zilnica, se preteaza atat ziua cat si seara si poate fi folosita fara grija inainte de a aplica produse de machiaj. Datorita texturii usoare si a formulei o vad potrivita si pentru domnii din viata noastra, care fac riduri in zona ochilor mult mai devreme decat noi si pe care cu greu ii convingem sa foloseasca astfel de produse (un alt produs de genul asta este Water-Infusing Electrolyte Moisturizer).


Ce produse folositi pentru zona ochilor? Va plac produsele de la Paula's Choice sau nu le-ati incercat inca?

Trimiteți un comentariu