Paradiso Assoluto de la Roberto Cavalli

23.4.20

Paradiso Assoluto de la Roberto Cavalli era pe lista mea de dorinte de ceva vreme, asa ca atunci cand l-am primit cadou in urma cu cateva saptamani m-am bucurat mult de tot, mai ales ca este un parfum extrem de potrivit pentru perioada asta din an. Nu sunt la prima intalnire cu parfumurile Cavalli, insa este primul parfum din seria Paradiso pe care il am si sunt tare tentata sa le incerc si pe celelalte. Paradiso Assoluto a fost lansat in 2016 si este al treilea din serie, iar nasul din spatele parfumului este Louise Turner care si-a pus amprenta si pe Bella de la Nina Ricci. Il gasiti la un pret foarte bun aici in caz ca va tenteaza.


Cred ca cel mai simplu mod in care pot sa descriu Paradiso Assoluto este ca fiind o explozie florala, intensa si plina de personalitate, cu note extrem de vesele si optimiste. Este un parfum senzual si ademenitor care incepe cu note de piper roz, wisteria, bergamota, lamaie si grapefruit si continua cu crin, iasomie si floarea pasiunii, iar baza este una cremoasa si plina de pasiune cu note de patchouli, vanilie, kasmeran si lemn de santal. De fiecare data cand l-am purtat am primit intrebari legate de el si este parfumul de care m-am bucurat zilele astea pentru ca imi place la nebunie.

Mi se pare un parfum extrem de versatil si il pot purta fara probleme atat ziua, cat si seara pentru ca are o tenta senzuala si intensa care il face sa te invaluie si sa-ti dea o stare extrem de misto. Imi place sticla la nebunie, imi place parfumul si vibe-ul pe care il transmite, iar faptul ca il simt pe piele si in dimineata urmatoare este un castig in plus. Daca va plac parfumurile florale, complexe si cu personalitate e de incercat pentru ca merita din plin. As putea sa continui sa povestesc despre el, dar cred ca cel mai bine este sa-l mirositi si sa vedeti cum il percepeti voi.


L-ati incercat? Cum vi se pare?

4 comentarii

  1. Nu l-am incercat, recunosc însă că arată tare bine

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa, il stiu foarte bine si imi place mult. Imi aduce aminte de colega mea de lucru care il purta des. Am cateva parfumuri de la Cavalli pe care pur si simplu le iubesc : Serpentine care nu se mai gaseste de ani buni si Roberto Cavalli eau de parfum. Sticlele sunt deosebit de frumoase. Candva pt vara am pe wishlist Paradiso si Florence. Ohhh speeer ! :))
    Sa il porti cu placere! Are un vibe atat de misto ! Supeer! Si eu port doar parfumuri care ma fac sa zambesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, imi place mult de tot, chiar ma gandeam zilele astea ca are ceva misto de tot care ma face sa ma identific cu el.

      Ștergere