Niod Photography Fluid, Opacity 12%

10.4.20

Photography Fluid, Opacity 12% este primul produs pe care il incerc de la Niod si pot sa va spun, fara ezitare si cu o convingere totala, ca nu va fi ultimul. Am ocolit brandul asta pentru ca nu sunt fana Deciem si recunosc ca a fost o prostie din partea mea, mai ales dupa ce m-am uitat la o parte din produse in Farmacia Tei si am vazut ce formule au. Nu am in continuare nici un fel de dorinta de a mai incerca ceva de la The Ordinary (chiar am luat un produs de la Tei acum vreo 2 luni si nu l-am incercat nici pana acum, desi am citit multe pareri bune despre el si formula pare ceea ce trebuie sa fie), insa cu Niod lucrurile sunt diferite.


O sa incep cu concluzia: imi place la nebunie produsul asta si de cate ori il folosesc tenul meu radiaza, iar daca ma urmariti stiti ca glowing skin e ceea ce urmaresc eu si ca asta e ceea ce imi doresc. Cand te intreaba oamenii ce ti-ai facut la fata si tu stii ca nu e nimic diferit in ceea ce folosesti decat produsul asta nu mai ai dubii ca face ceea ce promite. Insa, si insist sa spun asta la inceput, este un produs pe care nu il vad potrivit decat pentru ten normal sau uscat, daca aveti tenul mixt sau gras stati departe de el pentru ca efectul va fi unul care nu o sa va placa deloc.

Photography Fluid, Opacity 12% este un produs de tip ser si este nevoie de o cantitate foarte mica la fiecare folosire, eu am exagerat la prima folosire si a fost un moment amuzant. Poate fi aplicat inainte de machiaj, poate fi purtat singur sau poate fi combinat cu alte produse pentru un efect de ten sanatos si radios. Formula este foarte curata, are ingrediente care corecteaza nuanta pielii si reflecta lumina in cel mai flatant mod posibil, estompeaza imperfectiunile pielii si da un boost de stralucire, care este vizibil atat in fata camerelor, cat si in viata reala.

Mi-a fost foarte greu sa surprind efectul in poze, dar sper sa va faceti totusi o idee ce este si cum actioneaza produsul asta, pentru cineva care se confrunta cu un ten tern care are nevoie de ajutor, mi se pare un produs de incercat. Nu mai stiu exact care a fost pretul lui, in jur de 100 lei, dar cred ca merita din plin banii si, daca va plac astfel de produse, ar trebui sa il treceti pe lista de cumparaturi daca aveti ten normal sau uscat.


Ati incercat produse de la Niod? Cum vi se par? Aveti ceva recomandari pentru mine?

4 comentarii

  1. Sincer e pentru prima dată când aud despre aceste produse.Cu siguranta mi-aș dori să îl încerc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vreau sa mai incerc si alte produse se la ei pe viitor, dar sa vedem cum se aliniaza astrele.

      Ștergere
  2. Cred că mi-ar plăacea produsul ăsta :)
    Eu am încercat câteva prduse TO, dar momentan n-am nicio părere, adică n-am văzut nimic spectaculos. Am înțeles că trebuie să am răbdare. Sper să nu mă mumific până voi vedea ceva rezultate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am descoperit si eu un produs de la TO care imi place, primul :). O sa povestesc curand despre el pentru ca e interesant.

      Ștergere