Curatarea tenului cu produse Jonzac

8.4.20

Curatarea tenului este unul dintre cei mai importanti pasi, daca nu cel mai important, atunci cand vorbim despre ingrijirea tenului si despre o piele tanara si sanatoasa. Poti sa ai cele mai bune produse de ingrijire si de machiaj, daca le aplici pe un ten care nu este curat le ai si le folosesti degeaba pentru ca toate ingredientele bune nu vor putea sa ajute pielea. Despre modul in care privesc eu curatarea tenului v-am spus de multe ori pe blog: caut produse cu formule decente, dar care nu costa o avere pentru ca produsele de acest gen stau pe ten maxim 1 minut, dupa care sunt clatite si asta e.


Astazi vreau sa va povestesc despre doua produse din gama Rehydrate de la Jonzac pe care le folosesc de ceva vreme si care imi satisfac nevoile in ceea ce priveste curatarea tenului. Gama Rehydrate este o gama potrivita pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil, produsele contin apa termala Jonzac si restabilesc nivelul de hidratare al pielii, oferind un confort prelungit si de durata. Puteti comanda produsele de aici, preturile sunt accesibile si printre produsele lor eu am gasit cateva care imi plac mult si de care v-am mai povestit pe blog.

Gommage Douceur este un gomaj delicat care curata delicat si purifica tenul, are o formula interesanta cu 15% apa termala Jonzac, 5% glicerina si perle de jojoba si siliciu. Are o textura extrem de placuta si este bland, culoarea este un bleu extrem de placut privirii si face ceea ce promite. Eu il folosesc o data sau de 2 ori pe saptamana, il aplic pe pielea umeda si masez delicat, dupa care clatesc tenul cu apa. Imi place mult cum imi simt pielea dupa ce il folosesc: ten curat si hidratat si cu o senzatie de proaspat.

Gel Nettoyant Dermo-Fraicheur este un gel de curatare extrem de bland, cu apa termala Jonzac, glicerina si apa de musetel si mie imi place sa il folosesc dimineata pentru ca imi curata extrem de bine tenul, insa nu il usuca deloc si senzatia cu care raman este de ten proaspat si hidratat. Produsul are 200 ml si este nevoie de o cantitate mica la fiecare folosire pentru ca spumeaza foarte bine, asa ca mi se pare ca raportul calitate/ pret este unul extrem de bun. Atat gelul asta, cat si gomajul de care v-am spus mai sus au parfum in a doua parte a listei, insa fiind vorba de niste produse de curatare care nu raman pe ten aspectul asta nu este important, ochii mei tolereaza extrem de bine combinatia asta. 


Voi cata atentie acordati pasului de curatare a tenului in rutina de ingrijire? Ati incercat produsele Jonzac? Cum vi se par?

6 comentarii

  1. Mi-ar plăcea să le incerc,în mod deosebit gomajul

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru recomandari, de abia astept sa le incerc :D

    RăspundețiȘtergere
  3. E primul lucru pe care il fac dimineata dupa ce ma trezesc, ma spal pe fata si folosesc neaparat un gel cleanser. Seara la fel dupa ce ma demachiez. Super important pasul asta, altfel simt tenul incarcat. Inca nu am folosit produsele Jonzac dar le am pe lista pentru ca vad ca sunt prietenoase cu tenurile sensibile. Ohh da !! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Totul pleaca de la un ten curat, poate o sa le incerci pe viitor sa vezi cum sunt. :)

      Ștergere