7 intr-o saptamana #258

5.4.20




Saptamana asta a fost una grea si cu multe emotii pentru mine, au fost multe zile cand nu mi-a "ars" de nimic si am facut mecanic tot ce aveam de facut. Tasha este foarte afectata de dezinfectantii care se folosesc peste tot (nu stiu cum e la voi daca stati la bloc, dar la mine nu se poate respira - am vecinii care si-au imbibat la usa carpe in clor nediluat si in momentul cand iesi din casa te ustura ochii si sinusurile groaznic) si s-a simtit extrem de rau, ba chiar au fost cateva zile cand m-am temut de ce e mai rau. Din pacate nu vad nici o solutie, chiar daca am incercat sa o ducem afara in brate si sa o lasam cat mai putin pe jos, sunt momente cand se simte foarte rau - si de fiecare data ma gandesc la animalele de pe strada care trec printr-o perioada extrem de grea si sunt atat de expuse ...

Am incercat sa ma tin de rutina mea, sa iau zilnic suplimente (nu cred ca v-am spus de Andrographis - eu il iau pentru sistemul imunitar, aici puteti sa cititi mai multe despre el), sa am cat mai multa grija de mine si de pielea, sa fac lucruri care sa imi dea o stare de bine si sa ma ajute sa raman in echilibru in perioada asta. Parfumul este placerea mea zilnica si nu am renuntat la asta in nici o zi, dar la machiat nu prea imi sta mintea - in extrem de putin zile am ales sa folosesc produse cat mai usoare si mai putine. Pentru ca am iesit la cumparaturi am avut produse proaspete, asa ca am facut mai multe salate saptamana asta si ne-am bucurat de ele. In rest am incercat sa consumam din ce avem deja in casa si sa variem, atat cat se poate, mancarea in perioada asta. 

Am dat cateva comenzi on-line si v-am aratat mai multe pe Insta Stories pentru ca am ramas fara multe produse si nu am de gand sa mananc altfel decat pana acum, dar vreau sa va spun si aici de cateva produse pe care le-am luat in ultima vreme si care merita incercate. Anul asta am dat multe comenzi pe NoSugarShop si ciocolata pe care o consum in perioada asta este de la Secretele Ramonei - nu are zahar si are niste valori nutritionale foarte bune, cea alba este preferata mea, o gasiti aici daca va tenteaza (de obicei o iau de la Naturescu). De pe Gymbeam am tot luat sosurile lor fara zahar, gluten, lactoza sau alte prostii, cel Barbeque e cel mai folosit cand gatesc, la fel de des folosesc produsele celor de la Dried Fruits si saptamana asta chiar a ajuns o comanda mare de la ei. 

Ultima comanda pe care am dat-o a fost la Rangali si nu a fost planificata, dar au avut niste geluri dezinfectante pentru maini si am profitat pentru ca nu prea mai avem, asa ca am pus in cos si cateva pudre de la Republica Bio - am ales sa o arat pe cea maca aici pentru ca este un adaptogen extrem de bun si mie nu imi lipseste in perioada asta din alimentatie (aici puteti citi mai multe despre asta daca nu stiti ce sunt adaptogenii si ce fac). Cand am fost la Lidl pentru mancare (a fost o experienta extrem de neplacuta pentru ca era foarte aglomerat si oamenii sunt la fel de nepasatori ca intotdeauna, am ramas cu un gust extrem de amar) mi-am luat si perechea asta de incaltaminte.

Nu prea am folosit produse noi de beauty in perioada asta, exceptia fiind noile deodorante de la Nivea pe care le-am primit zilele trecute, sunt 3 arome proaspete si ea am inceput cu Fresh Orange. Momentan pielea mea tolereaza foarte bine produsul asta, de obicei folosesc Powder Touch tot de la Nivea, singurul pe care axila mea il accepta fara probleme. Saptamana voastra cum a fost? A trebuit sa iesiti la cumparaturi? Cum stati cu moralul?

4 comentarii

  1. Îmi fac și eu griji pentru câinii de pe străzi, îmi pare rău și pentru situația Tashei, dar nu mă mir, mă ustură și pe mine sinusurile de la clor, chiar dacă nu dăm cu mult, doar mai des decât de obicei.
    Încă stau binișor cu moralul, mă agăț de orice gând optimist, de activități plăcute sau amuzante, mă consolez cu faptul că se putea și mult mai rău...
    Să ai o săptămână așa cum ți-o dorești!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca se poate mult mai rau, sper sa fie doar un scenariu si toata perioada asta sa previna ce poate si mai urat.

      Ștergere
  2. E greu sa stai închis 😐dar din fericire noi stam la curte și putem iesi la joacă.Altfel cred ca luam câmpii cu doi copii mici în casa

    RăspundețiȘtergere