2 produse Aquality de la Dr Irena Eris

1.4.20

Astazi vreau sa va povestesc despre doua produse pentru ingrijirea tenului pe care le-am primit de la Douglas in urma cu multe saptamani si pe care le-am tot folosit in ultima perioada. De produsele Dr Irena Eris auzisem pentru ca este un brand polonez premium care are in spate o istorie si un concept care imi plac mult, insa de-abia acum am reusit sa incerc produsele si sa vad cum sunt. Eu am doua produse din gama Aquality, insa aici puteti sa vedeti si celelalte produse care sunt disponibile la Douglas in caz ca vreti sa incercati ceva de la acest brand. Pe mine ma tenteaza si gama Clinic Way, insa ramane o dorinta pentru viitor.


Gama Aquality este o gama noua si este bazata pe acidul poliglutamic, un ingredient pe care eu mi-am dorit mult sa il incerc pentru ca e tot mai laudat in ultima vreme - are niste studii foarte bune in spate care sustin ca este de 5 ori mai eficient decat acidul hialuronic, asa ca de-abia asteptam sa incerc produsele si sa vad cum se comporta, mai ales ca formulele produselor mi-au placut mult. Nu contin alcool si lista de ingrediente este curata, iar parfumul este ultimul ingredient pe lista, asa ca nu mi-am facut deloc probleme din cauza lui.

Water Serum Concentrate este serul pe care l-am folosit cel mai mult in ultimele saptamani cand tenul meu a tot dat semne de deshidratare si imi place la nebunie. Are 6 ingrediente hidratante, iar acidul poliglutamic este vedeta si chiar face niste lucruri extrem de misto pe hidratare. Textura este una extrem de usoara, ai senzatia ca aplici apa pe piele, intra repede in ten si imediat iti simti tenul hidratat si ai o senzatie de proaspat care imi place la nebunie. Eu l-am folosit inclusiv pe pleoape, unde pielea era foarte uscata, si am vazut schimbari in bine extrem de rapid. Singurul lucru care nu imi place la produsul asta este mirosul, acidul poliglutamic are un miros specific, usor intepator, insa nu se simte decat cand aplic produsul si dispare repede.


Celalalt produs pe care il folosesc este Intense Moisturizing Youth Cream, chiar daca stiti ca eu evit ambalajele de tip borcan - crema asta cu acid poliglutamic, vitamina E si uleiuri vegetale merge foarte bine la "sigilarea" celorlalte produse pe care le aplic pe ten si are o textura lejera care imi place, asa ca am tot intins mana dupa ea si nu regret deloc. Ba chiar au fost seri cand am folosit doar astea doua produse impreuna si mi-a placut mult cum arata si se simtea tenul meu a doua zi. 

As prefera un ambalaj cu pompa, mult mai igienic si care nu ar presupune contactul cu aerul si lumina, mai ales ca formula este una lejera care permite un astfel de ambalaj, dar asta nu ma opreste sa ii dau produsului astuia ceea ce merita pentru ca face o treaba extrem de misto pe hidratare si pentru un ten deshidratat sau uscat chiar o sa aduca rapid niste schimbari in bine. In gama asta mai sunt doua produse, o alta crema si o masca de tip servetel si eu sper sa extinda gama pe viitor pentru ca mi se par extrem de interesante produsele.


Ati auzit de Dr Irena Eris? Ati incercat vreun produs de la brandul asta?

10 comentarii

  1. Nu am auzit de acest brand!Recunosc că arată tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim frumos pentru prezentarea frumoasa! Sigur sunt produse foarte bune! Sa Ie folosesti cu placere draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit de brandul asta , au si produse de makeup foarte interesante dar nu cred ca se gasesc la noi, le-am vazut pe insta si chiar mi-au atras atentia . Si eu sunt foarte sensibila la mirosuri si daca ceva nu-mi place la un produs de skincare nu mai pot sa-l folosesc , tocmai din acest motiv ma documentez foarte bine inainte sa cumpar ceva.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Au produse foarte bune, merita sa incercati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce produse ai incercat de la brandul asta si ti-au placut?

      Ștergere
  5. Am folosit crema de ochi si o crema de fata cu spf 20 Lummissima.Am ramas destul.de multumita.Vreau sa incerc si cea cu retinol

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat nici un produs din gama Lumissima, poate pe viitor.

      Ștergere