The UnScrub de la Paula's Choice

1.7.19

Anul trecut cand s-a lansat in State The UnScrub de la Paula's Choice m-am entuziasmat tare si de-abia asteptam sa incerc produsul si sa vad ce-au reusit sa scoata de piata, tinand cont ca atatia ani Paula Begoun a spus un mare NU scruburilor cu particule abrazive dure. Cand am vazut ca nu se va lansa in Europa am fost dezamagita pentru ca eram extrem de curioasa in privinta acestui produs.

In iunie insa s-a lansat oficial in Europa si in Romania, asa ca curiozitatea a invins, dar am fost pornita sa nu imi placa (poate parea copilaresc ce-am scris, dar asta e adevarul si nu am de ce sa il ascund) deoarece l-am asteptat atata timp. Dar nu mi-a iesit pentru ca produsul este extrem de interesant si imi place mult. Azi m-am gandit sa va povestesc putin despre el pentru ca cei de la Paula's Choice Romania ofera cadou o varianta mini (15 ml) a acestui produs in luna iulie la cumparaturi de minim 300 lei de pe site - gasiti aici detalii.


Pe mine m-a atras foarta tare denumirea produsului si de-asta am fost si asa curioasa in privinta lui, m-au intrigat textura si ceea ce poate sa faca pentru ten. Nu este un scrub exfoliant care agreseaza tenul, ci este mai degraba un gel cremos care indeparteaza sebumul, impuritatile si machiajul extrem de usor si eficient. Formula contine agenti de curatare blanzi, extract de musetel si ceai verde pentru calmarea pielii, dar si umectanti care previn deshidratarea. 

The UnScrub curata tenul in profunzime, dar fara a-l irita, lasandu-l neted, hidratat si luminos, cu o senzatie de proaspat si curat care mie imi place mult. Poate fi folosit zilnic pentru curatarea tenului sau in momentele cand tenul este mai incarcat si are nevoie de ajutor, depinde strict de preferinte. Mie imi place mult textura si imi place si mai mult cum se simte pe piele si il folosesc de 3-4 ori pe saptamana atunci cand simt nevoia.


Exfolierea celulelor moarte din straturile superioare ale pielii se face cu ajutorul perlelor moi de jojoba care se dizolva pe piele si care protejeaza bariera naturala a pielii in timpul curatarii. Produsul trebuie agitat inaintea folosirii, astfel incat cantitatea de perle eliberate sa fie constanta - am reusit sa prind foarte bine in poza de mai jos textura produsului si se vede extrem de bine cat de mici sunt perlele de jojoba.

Nu este genul de produs fara de care nu poti trai sau care o sa revolutioneze rutina ta de ingrijire, dar este un produs extrem de placut si un adevarat rasfat pentru ten. Pentru cineva care nu foloseste exfolianti chimici, dar care cauta un produs bland pentru curatare si exfoliere poate fi o alegere extrem de buna si inspirata.


Ati incercat The UnScrub? Cum vi se pare? Va tenteaza sa il incercati?

2 comentarii

  1. hmm... suna bine, si pretul e pe măsură... eu mai folosesc mascute pt exfoliere, dar nucv exagerat de scump

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele Paula's Choice sunt mai scumpe, dar avantajul este ca dureaza mult pana termini unul.

      Ștergere