Teint Idole Ultra Wear de la Lancome

2.7.19

Va povesteam in urma cu cateva saptamani ca in sfarsit am reusit sa gasesc nuanta potrivita pentru fondul de ten Teint Idole Ultra Wear de la Lancôme si am impartasit cu voi cateva prime impresii, urmand sa revin cu un review pentru produsul asta dupa ce il folosesc mai mult. Am oscilat intre doua nuante: 024 Beige Vanille si 025 Beige Lin, iar in final m-am decis la a doua pentru ca mi se potriveste mai bine si arata mult mai bine pe tenul meu la finalul zilei.


Teint Idole Ultra Wear este fondul de ten dupa care intind mana atunci cand vreau o acoperire mai mare si un finish mat satinat, iar faptul ca are si SPF15 este un mic plus care imi place mult. Are o formula lichida si se lucreaza foarte usor cu el, iar pe tenul meu normal (cu o baza buna de machiaj) rezista intreaga zi fara sa fie nevoie de retusuri. Nu usuca tenul si nu are aspect de masca, fiind un fond de ten pe baza de apa (37%) si substante hidratante (10%). 

Formula este cea care il face deosebit, chiar daca are si o cantitate mica de alcool (ochii mei nu au fost deloc deranjati de aspectul asta). Contine eternalsoft polymer (asigura confort si purtare indelungata), pigmenti NAI (echilibreaza PH-ul de la nivelul pielii si asigura uniformizarea tenului) si doua ingrediente ce asigura aspectul catifelat al tenului (cuart si perlit). 

Se poate folosi de catre orice tip de ten (eu am tenul normal si ma inteleg extrem de bine cu el), insa cred ca cineva cu tenul mixt sau gras il va aprecia si mai mult pentru ca matifiaza usor si nu lasa nici o senzatie de luciu sau gras. Uniformizeaza foarte bine tenul si acopera roseata si imperfectiunile, dar se simte lejer pe ten si nu incarca deloc. Este un fond de ten care chiar merita incercat pentru ca acopera bine, dar nu blocheaza porii si nu arata nenatural pe ten.


Cea mai buna oferta de pret este pe siteul Notino in momentul asta - fondul de ten este doar 159 lei si au si cele mai multe nuante disponibile (in jur de 40 - le lipsesc doar cateva nuante din cele 45 disponbile), mult mai multe decat in alte magazine, asa ca daca aveti de gand sa il cumparati profitati de oferta pentru ca este cea mai buna pe care am gasit-o pana acum.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

Trimiteți un comentariu