Se poate si asa (33)

3.7.19

Au trecut mai mult de trei luni de la ultima postare cu produse terminate si am reusit sa strang destul de multe ambalaje goale, insa mult mai putine decat am terminat in realitate. Am fost plecata de cateva ori in ultimele luni si am luat cu mine multe produse pe care le-am terminat in deplasare si am aruncat direct ambalaje. Dar chiar si in conditiile astea s-au adunat destul de multe produse pe care le-am dat gata.


Cele mai multe produse sunt pentru par si mi-au placut toate, dar sunt cateva de care vreau sa va reamintesc pentru ca merita din plin. De cele de la Wella din gama Pro Series v-am mai spus (le-am luat de aici la niste super preturi) si mi-au placut atat de mult incat mi-am facut un mic stoc. Gama Shea Butter de la The Body Shop mi-a placut la nebunie si am de gand sa pun din nou mana pe produsele astea, balsamul si masca de par sunt de vis.

Parul meu s-a inteles bine si cu produsele de la Garnier, Syoss si Pantene (masca am luat-o tot de pe Import Direct la un pret de ras - in jur de 3 lei), iar vopseaua pe care am folosit-o in ultima perioada este Gloss Sensation de la Syoss (luata tot de pe Import Direct cu mai putin de 7 lei - o gasiti aici daca va intereseaza). Am terminat si un sampon uscat de la Batiste (folosesc extrem de rar sampoane uscate in ultima vreme) si un spray de texturare de la TRESemme care mi-a placut la nebunie.


Am terminat cateva produse pentru corp si chiar ma bucur pentru ca aveam extrem de multe incepute in baie. Cele patru exfoliante pentru corp sunt diferite si le-am folosit cu placere: cel din gama Cactus Blossom este un gel cremos si fin, cel de la Dove este mai abraziv dar extrem de delicat, iar cele de la Bielenda au particule abrazive mai dure (mi se par potrivite pentru coate, genunchi si talpi, pe corp prefer formule mai blande).

Spuma de dus Vanilla Caramel de la Nivea mi-a placut mult (o gasiti aici daca va intereseaza) si probabil ca o s-o recumpar in sezonul rece. Am reusit sa termin si cateva geluri de dus de la Douglas, Balea, Palmolive si Creightons, mi-au placut dar nu cred ca voi lua din nou vreunul dintre ele pentru ca imi plac mult mai mult spumele si le prefer oricand gelurilor.


Pentru curatarea tenului am terminat cateva produse: gelul micelar de la Garnier mi-a placut mult, la fel si cel din gama Himalayan Charcoal de la The Body Shop, dar daca ar fi sa recumpar unul ar fi cel de la Lumene pe care am dat doar 10 lei (il puteti lua de aici - zilele astea Elefant are niste super oferte pe site, chiar merita sa va uitati daca aveti nevoie de ceva) si care mi-a placut mult.

Pudra de curatare de la Douglas mi-a placut si a fost foarte spornica, sigur o sa imi iau un produs de genul asta pentru ca face treaba buna. Am terminat si doua pachete de servetele demachiante (le iau cu mine la sala, nu neaparat pentru a indeparta machiajul, ci a ma ajuta cu sebumul): cele de la Balea mi-au placut mult si au fost ieftine, la cele de la Andalou Naturals m-a deranjat mirosul, desi ele sunt foarte bune, asa ca nu cred ca le voi lua din nou.


S-au adunat iar cateva geluri de ras: doua barbatesti pentru piele sensibila de la Cien si Nivea (n-am nici o problema sa folosesc produse barbatesti daca nu au un miros foarte puternic, pe astea doua le-am luat pentru ca nu am gasit altceva, dar mi-au placut, iar cel de la Lidl a avut si un pret extrem de mic), unul de la Gillete si unul de la Balea.

Am terminat un deodorant de la B.U. (gama Absolute Me este preferata mea de la ei) si mai multe de la Nivea din gama Powder Touch. Daca va plac deodorantele de la Nivea (Powder Touch este preferatul mei de ani zile pentru ca am pielea de la axila extrem de sensibila si asta e singurul pe care il pot folosi pe o perioada lunga fara probleme) va recomand siteul celor de la Import Direct - aici gasiti intreaga oferta, eu am dat pe varianta de 250 ml mai putin de 7 lei, un pret super bun.


Produsele de machiaj sunt cele care se termina cel mai greu, de data asta am terminat un primer de la Becca, un gel de sprancene de la BeYu (care nu prea mi-a placut, dar nu mai stiu de unde l-am cumparat), doua concealere de la Nip+ Fab si Yves Rocher (cel la YR a fost ok, cel de la Nip+ Fab nu mi-a placut deloc) si un ruj de la Becca (care spre sfarsit a inceput sa-si schimbe mirosul, asa ca i-am spus pa).


Am reusit sa termin extrem de multe masti (de toate felurile si pentru toate zonele), dar am doar cateva ambalaje. Primele doua sunt din cutiile Pick N Dazzle si mi-au placut mult, iar cele de la Iroha sunt o descoperire recenta - cea de fata nu mi s-a parut cine stie ce, cele pentru maini si picioare mi-au placut, insa ceea ce va recomand de la ei sunt plasturii pentru ochi cu vitamina C - ii gasiti aici, mie imi plac mult si i-am recumparat de cateva ori pana acum (i-am luat cu mine de cate ori am fost plecata si nu mai am ambalajul).

Tot pentru zona ochilor am folosit multe masti de la Miniso, dar si plasturii de la Patchology de care auzisem numai de bine, insa pe mine nu m-au impresionat deloc. Ii prefer pe cei de la Iroha, de care v-am spus mai sus. Am terminat si de la Bielenda cateva masti, vi le recomand pe cele din gama Cloud Mask (le gasiti aici) - sunt de tip bubble si chiar sunt bune. Merry Berry curata tenul foarte bine, il las hidratat si luminos si mie imi place la nebunie.

 
Ati incercat vreunul dintre produsele terminate de mine?

4 comentarii

  1. nup, nu am incercatnimic din aceste sorimente, dar syos am incercat de mult alta culoare doar, niveala fel il stiu dar alt sortiment de deodorant, si gel de dush la fel alta varianta 😅tare bune produsele

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă mir că n-ai mai adunat o duzină de serumuri și tratamente pentru ten, mă învățasei să văd multe din astea la terminate. :))
    Eu abia dacă mai folosesc șampon uscat de 1-2 ori pe lună, în cazuri de maximă urgență, scalpului meu nu-i prea priesc de la o vreme. M-am reîntors și eu la antiperspirantele Nivea, e tot ce mai funcționează pe căldură.
    Trebuie să intru și eu în amabalajele goale să le pozez și să scap de ele, le-am lăsat deja două luni să se adune...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi data viitoare, am inceput o gramada de produse noi si ce am terminat au fost miniaturi pe care le-am lasat pe unde am fost. :)

      Eu de cateva saptamani tot ma chinui sa fac pozele astea.

      Ștergere