7 intr-o saptamana #222

7.7.19



Nu stiu cum sunteti voi in perioada asta, dar mie nu imi sta mintea deloc la munca si la ce am de facut. Poate e din cauza caldurii, poate e doar oboseala, dar mi se pare tot mai greu sa fac zilnic tot ce imi propun. Saptamana asta m-a agitat rau de tot, am primit niste vesti care nu mi-au picat tocmai bine si care ingreuneaza perioada urmatoare si asta mi-a dat o stare care nu mi-a placut deloc, desi am incercat eu s-o combat asa cum am putut.

Am primit o surpriza frumoasa de la Nivea si, chiar daca nu am in plan nici un festival de muzica vara asta, m-am bucurat mult sa descopar produsele din cutie. Am inceput sa folosesc cateva produse noi pentru ten si printre ele se numara si cateva produse pentru curatarea tenului de la Bielenda, dar si niste seruri care imi plac mult. Probabil ca o sa va povestesc mai multe despre ele in perioada urmatoare pentru ca sunt produse care chiar merita incercate.

Miercuri m-am decis sa fac o vizita la noul magazin Ikea Pallady, aveam nevoie de o lampa, dar nu am gasit nimic care sa imi placa, asa ca m-am multumit cu o lumanare. Am intrat si la Jumbo daca tot eram in zona - n-am mai fost intr-un magazin de-al lor de foarte multa vreme - si am pierdut o gramada de timp uitandu-ma la ce mai au prin magazine. N-am plecat cu mana goala de la ei, am luat mai multe chestii pentru casa, dar si alte cateva nimicuri.

Perioada asta este una de incercat noutati si asa s-a intamplat si in cazul parfumurilor, unul dintre cele incercate zilele asta este Authentic de la Abercrombie & Fitch, brand pe care il gasiti la Douglas daca va intereseaza. Eu mai am de la ei First Instict Blue for Her - v-am povestit aici mai multe despre el, chiar e un parfum potrivit pentru perioada asta calda. Despre Authentic nu am multe de zis inca, trebuie sa-l descopar.

Sfarsitul de saptamana a insemnat relaxare si timp petrecut cu prietenii, asa ca am incercat sa ma bucur de prezent si sa nu ma gandesc la lucruri care nu imi fac placere. M-am jucat cu pisici si cu catei, am ras si m-am relaxat si asta a fost tot ceea ce aveam nevoie. Saptamana voastra cum a fost? Cum va intelegeti cu caldura?

Trimiteți un comentariu