Nina Ricci Les Sorbets de Bella

27.7.19

Va spuneam in urma cu cateva saptamani ca pentru vara asta am o singura dorinta aromata si anume noua apa de toaleta de la Nina Ricci - Les Sorbets de Bella - si am primit-o cadou chiar inainte cu o luna de ziua mea, ca un pre-cadou (daca pot sa ii spun asa) si nu pot sa va spun cat m-am bucurat. Anul trecut de ziua mea am primit Bella, iar anul asta Les Sorbets de Bella si de cate ori port una dintre astea doua arome ma simt mai aproape de Bella, catelul meu de suflet, si asta imi da o stare de bine pe care n-o pot descrie in cuvinte. Iar faptul ca 2 oameni extrem de importanti pentru mine s-au gandit la acest aspect in perioada cand amintirile ma coplesesc face sa apreciez si mai multe parfumurile astea.

Pentru mine parfumurile sunt emotii si sunt strans legate de anumite momente din viata mea si am spus asta de multe ori pe blog. Bella a fost cea mai buna prietena a mea si va ramane intotdeauna, este fiinta care m-a invatat ce inseamna iubirea neconditionata si faptul ca am gasit o aroma (chiar daca daca a aparut in viata mea la cativa ani dupa ce Bella nu a mai fost fizic langa mine) care imi trezeste acea emotie imi mangaie sufletul. Am ales ziua asta sa public acest review pentru ca astazi sunt 4 ani de cand am tinut-o ultima data pe Bella in brate, dar intensitatea sentimentelor mele nu s-a schimbat cu nimic. Bella a fost iubire si bucurie si asta este ceea ce vreau eu astazi sa transmit si cred ca am facut-o asa cum stiu eu mai bine.


Dar sa revin la Les Sorbets de Bella - Nina Ricci a lansat anul asta editiile limitate inspirate de inghetata Amorino a parfumurilor Nina, Luna si Bella (le am pe toate trei) si eu am fost extrem de curioasa sa vad cum sunt, insa singura varianta care m-a atras cu adevarat a fost Les Sorbets de Bella, care imi aduce aminte de varianta originala, dar care totusi are ceva diferit. Sonia Constant este cea care si-a pus amprenta pe parfumul asta, ca si in cazul variantei originale la care a colaborat cu Louise Turner, iar dintre creatiile ei recente pe mine ma atrage La Belle (nu stiu daca are sau nu o slabiciune pentru cuvantul Bella, dar asa pare) de la Jean Paul Gaultier.

Mie greu sa aleg cateva cuvinte sa descriu parfumul asta pentru ca este o avalansa care te inconjoara si te invaluie, desi cald nu este unul din cuvintele pe care le-as alege pentru el. Este un parfum proaspat, cremos si verde intr-un mod extrem de placut, cu accente amarui si lemnoase care il fac deosebit. Notele de mandarina verde, grapefruit, rubarba si rodie se combina foarte bine cu jeleul de trandafiri, shiso si violete, in timp ce baza lemnoasa ii da un caracter picant, dar proaspat. 

Este genul de parfum pe care trebuie sa il incerci si sa-l simti, te conectezi cu el sau nu, nu exista cale de mijloc - mie imi place la nebunie in perioada asta calda si de cate ori port oricare dintre variante primesc intrebari si complimente. Varianta Sorbet este mai cremoasa si mai putin amara decat varianta originala, insa din punctul meu de vedere Bella este un parfum ce trebuie macar o data incercat pentru ca e diferit.


Ati incecat variantele Les Sorbets de la Nina Ricci? Care va place cel mai mult?

Later edit: daca e si pe lista voastra de dorinte, il gasiti aici la cel mai bun pret si primiti si un cadou extrem de frumos.

2 comentarii

  1. nu am incercat niciunul din aceste parfumuri, pt bugetul meu par cam scumpute momentan, dar adorabile sticlutele 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nina Ricci are sticle interesante la toate parfumurile, dar marul asta e de mare efect.

      Ștergere