Propuneri parfumate pentru vara de la Calvin Klein

8.7.19

In perioada asta sunt multe reduceri in magazine si nici cei de la Notino nu fac exceptie, saptamana asta au Summer Black Friday Notino si pe site sunt 50 branduri cu reducere de 20% (codul de reducere este reducere20 - nu uitati sa il aplicati in cosul de cumparaturi inainte de a finaliza comanda), asa ca m-am decis astazi sa va povestesc de doua parfumuri de la Calvin Klein care au preturi foarte bune pe site si care sunt perfecte pentru perioada asta calda din an. 

Relatia mea cu parfumurile de la Calvin Klein nu este una foarte stransa, insa imi plac aromele lor proaspete si preturile foarte bune, iar la parfumuri Notino sta cel mai bine in momentul asta - au mereu noutatile si oferte extrem de bune. Unul din parfumurile de care vreau sa va povestesc astazi este de ceva vreme in viata mea, in timp ce celalalt este o descoperire recenta si intamplatoare, care insa imi place mult.


Eternity este un parfum cu o istorie lunga, a fost creat de Sophia Grojsman in 1988 si este o oda adusa iubirii, familiei si pacii. Printre creatiile Sophiei Grojsman se regasesc Tresor de la Lancome si Parissiene de la Yves Saint Laurent. Eternity este un parfum verde, floral, cald si picant pe care Calvin Klein l-a gandit ca un tribut adus casniciei lui.

Notele  de citrice, violete, lacramioare si garoafe se combina foarte bine cu heliotropul, lemnul de santal roz si moscul, rezultatul fiind un parfum floral cald care isi pastreaza eleganta si caracterul, indiferent de timp. E genul de parfum pe care il porti purta oricand, in orice ocazie, cu orice tinuta si se potriveste perfect indiferent de moment.


Cel mai nou intrat in viata mea este Calvin Klein Down Town, o creatie a Carolinei Sabas, care si-a mai pus amprenta si pe White Tea de la Elizabeth Arden si Miami Blossom de la Escada. Este un parfum vesel si tanar, floral fructat dar cu accente lemnoase si acvatice. Este dulce, dar nu obositor, un parfum ca o adiere de voie buna. Notele de varf sunt lamaie italiana, para verde si pruna, notele de mijloc sunt gardenie, piper roz si frunze de violete, iar baza este una de cedru combinat cu tamaie, vetiver si mosc cremos.


Aveti de gand sa profitati de reducerile de pe Notino? Ce produse aveti pe lista de dorinte?

Ati incercat parfumurile de la Calvin Klein?

Trimiteți un comentariu