Produse hidratante sub forma de spuma

19.7.19

Cand vine caldura schimb multe din produsele pe care le folosesc pentru ingrijirea tenului si a corpului si sunt mereu in cautare de "altfel" de produse. Caut produse cat mai usoare, cu texturi cat mai lejere, produse care sa intre imediat in piele si care sa fie eficiente, iar astazi vreau sa va povestesc despre asta - despre produse de hidratare sub forma de spuma. O sa ma limitez la 3 produse pentru corp, dar o sa va povestesc in curand si de un astfel de produs pentru ten pentru ca am primit recent ceva interesant si am inceput sa il folosesc.


Nivea are niste variante sub forma de spuma extrem de interesante pentru hidratarea corpului si eu am ales una revigoranta cu ceai matcha si castravete. Nu stiu daca produsele astea se gasesc si in magazine, eu am luat spuma de corp on-line de aici si am vazut inca o varianta cu ceai alb si zmeura si una simpla cu mirosul clasic Nivea.

Cand am folosit-o prima data mi s-a parut lipicioasa si am fost putin dezamagita, insa mi-am dat seama ca am aplicat prea mult produs si asta a fost cauza neintelegerii. E nevoie de o cantitate mica de produs, se topeste pe piele, nu lasa filtru gras si hidrateaza extrem de bine pielea. In plus are o aroma proaspata care mie imi place mult si mi se pare perfecta in zilele calduroase cand parca totul curge de pe piele.

In DM am descoperit o spuma pentru maini de la Balea cu aroma de fructe de padure si am luat-o pentru ca am fost curioasa cum e. La fel s-a intamplat si cu produsul pentru picioare de la Cien pe care l-am luat din Lidl. Amandoua au 100 ml (cel de la Nivea are 200 ml) si au fost pana in 10 lei, nu mai retin exact pretul dar as zice ca au fost in jur de 7 lei, ceea ce le face extrem de atractive. Sunt ok, intra repede in piele si hidrateaza usor pielea, dar nu au nimic special.


Pot sa spun ca acum dupa ce le-am incercat as lua doar produsul de la Nivea, mi se pare mult mai delicat si mai placut pe piele si imi place mai mult si aroma. Nu spun ca cele de la Balea si Cien nu sunt ok, doar ca il prefer pe cel de la Nivea.

Ati incercat produse pentru hidratare sub forma de spuma? Cum vi se par?

Aveti ceva recomandari pentru mine?

3 comentarii

  1. peoduse ci testura spumoasa, doar spuma de ras, ca am zis cadaca e buna pt fata e buna si pt... ras😅👌 si cam atat, din celelalte nu cunoasc, dar daca vad si. mi sare. n ochi, poate am sa-ncerc

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru recomandări! Chiar am sa incerc si eu aceste produse!

    RăspundețiȘtergere