Protectie solara de la L'Erbolario

15.7.19

Daca ar fi dupa mine probabil ca as scrie in fiecare saptamana ceva legat de protectia solara pentru ca este primul pas spre a avea o piele frumoasa si sanatoasa, dar incerc sa nu exagerez ca sa nu va plictisesc. Sunt inca socata cand discut cu oameni care imi spun ca se duc la mare si nu folosesc nici un produs cu protectie solara, dar pana la urma e alegerea fiecaruia si eu am invatat sa respect deciziile celorlalti, chiar si atunci cand stiu ca nu sunt cele mai bune.

Am primit in urma cu cateva saptamani de la L'Erbolario niste seturi de produse ideale pentru un weekend de relaxare, iar zilele trecute am intrat in Sensiblu si am vazut niste oferte extrem de bune la produsele lor, toate aveau reduceri de 30% luna asta, iar o parte din cremele din postarea asta le-am vazut la 29,99 lei. Despre produsele L'Erbolario v-am mai povestit pe blog pentru ca le-am folosit si anii trecuti si mi-au placut.


L'Erbolario are produse cu protectie solara pentru intregul corp si gasiti de la produse cu SPF mic (15) pana la SPF50. In functie de preferinte puteti alege texturi mai usoare pana la creme cu texturi mai luxuriante. Eu anul trecut am folosit Invisible Sunscreen Veil Spray SPF50 care nu lasa deloc urme uleioase pe piele si stiu ca exista si SpraySole cu SPF30, dar pe acesta nu l-am incercat - am observat ca in ultimii ani prefer produsele de tip spray, mi se par mai usor de folosit si imi place mai mult textura.

Produsele de la L'Erbolario miros foarte bine, iar eu prefer sa le folosesc pe corp intrucat sunt prea mult pentru ochii mei sensibili. Crema cu SPF30 cu morcov, susan si karite si cea cu SPF50 cu bujor californian imi plac foarte mult pe zona decolteului - exista si o varianta cu SPF15, insa eu n-am folosit niciodata un factor de protectie solara atat de mic nici macar in perioada iernii. Oscilez intre 30 si 50 in functie de anotimp si pielea mea este extrem de multumita.

Un alt produs care mi-a placut mult anul trecut - si pe care m-am bucurat sa il descopar in seturile astea primite - este Soleombra, un produs de folosit dupa expunerea la soare ce contine unt de shea, ulei de argan si proteine de quinoa. Calmeaza si hidrateaza, lasa pielea extrem de matasoasa si cu o senzatie de prospetime, iar daca exista zone rosii si deranjante se poate aplica in strat mai gros, ca o masca, si chiar ajuta.


Ati incercat produsele cu protectie solara de la L'Erbolario? Cum vi se par?

3 comentarii

  1. in afara ca vin in borsetuta draguta, si ca. s marima ideala d egeanta habar nu aveam de produsele si brandul acesta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e chiar un brand necunoscut, dar probabil ca nu le-ar strica mai multa mediatizare.

      Ștergere
    2. eu nu mai auzisem de el, deaia am zis asta.. dar intradevar lipsesc reclamele insistente de la tv 😅

      Ștergere