Nivea #feelthelove

9.7.19

Nivea este unul din brandurile de care eu ma simt apropiata si asta n-o sa se schimbe niciodata. Copilaria mea e plina de amintiri cu cutia albastra cu crema Nivea pe care bunica mea o avea mereu la indemana si o folosea zilnic. Sunt produse de la Nivea pe care eu le am mereu in casa si cand lanseaza ceva nou imi place sa incerc si sa vad daca mi se potriveste produsul sau nu. Si timpul mi-a aratat ca si voua va plac produsele de la Nivea, asa ca stiu ca o sa va placa si postarea asta.


Saptamana trecuta am primit de la Nivea o cutie extrem de frumoasa plina de produse potrivite pentru perioada asta calda, cand vacantele si festivalurile de muzica sunt atat de prezente in viata noastra. O parte din produse le stiam, insa au fost si cateva noi pe care de-abia astept sa le incerc. Cum unele produse le am deja pot sa va spun de acum ca spre sfarsitul lunii pregatesc o surpriza mare pentru voi pentru ca mie imi place sa impart.

Am zambit cand am vazut continutul cutiei pentru ca sunt trei produse pe care chiar voiam sa le incerc: apa micelara din gama Expert (mi-am cumparat chiar eu zilele trecute demachiantul bifazic din gama asta), crema de curatare pentru ten din gama Urban Detox cu orez negru, extract de ceai verde si argila naturala si gelul de dus Clay Fresh cu argila, hibiscus si salvie alba.

Voi ce produse Nivea ati alege pentru a avea grija de corpul si tenul vostru in timp ce va bucurati de emotia festivalurilor si de distractie in aer liber alaturi de prieteni? Eu as fi adaugat in cutia asta niste servetele demachiante pentru ca sunt usor de folosit, extrem de utile si rapide si probabil o lotiune calmanta si reparatoare dupa expunerea la soare.
 

Voua va plac produsele Nivea?

Va duceti vara asta la vreun festival de muzica?

Un comentariu

  1. daa ador produsele nivea❤️💕 mare fan de mult, mai ales deodorant spray black and withe

    RăspundețiȘtergere