Hidratare cu produse Jonzac

22.7.19

In ultima perioada am tot auzit si citit pareri extrem de bune despre produsele Jonzac, asa ca atunci cand am primit propunerea de a incerca produsele lor n-am ezitat si am spus da. Am ales cateva produse potrivite pentru perioada asta din an, dar si care stiam ca mi se vor potrivi mie ca textura si ca ingrediente. Le-am folosit in ultimele saptamani si astazi vreau sa va povestesc mai multe despre ele pentru ca imi plac si vreau sa stiti si voi de ele. Produsele Jonzac se gaseste in mai multe magazine on-line, dar si pe Emag - aici gasiti preturi si mai multe informatii.


Primul produs care mi-a atras atentia a fost serul H2O Booster din gama Rehydrate+, un produs fara parfum care se adreseaza tenului deshidratat si sensibil. Gama Rehydrate+ este gandita pentru a hidrata in profunzime toate tipurile de ten, avand o matrice de hidratare biomimetica care actioneaza in profunzime pentru a combate semnele de deshidratare si pentru a reprograma hidratarea naturala a pielii la nivelul tuturor straturilor. 

Formula este una foarte lejera pe baza de apa termala Jonzac, mai multe tipuri de acid hialuronic si acid lactic, iar textura este una de gel extrem de usor care intra imediat in piele. E un produs care poate fi folosit atat dimineata, cat si seara, inainte de aplicarea produselor de machiaj, dar si ca prim pas daca va place sa aplicati mai multe produse hidratante.


O alta gama care mi-a atras atentia este Perfection, o gama gandita pentru a renegera si a ajuta pielea in 3 dimensiuni: culoare, textura si granulatie. Sunt mai multe produse hidratante in gama asta, dar si un BB Cream, insa produsul pe care am vrut eu sa-l incerc este tratamentul pentru regenerare celulara cu acid hialuronic si fara parfum (perfect si pentru pielea extrem de sensibila).

Nu exista ten perfect si sunt multe momente in viata cand ne confruntam cu piele iritata (de la frig, transpiratie, epilare, frecare sau cine stie din ce alt motiv), cu senzatii de mancarime sau cu diverse leziuni minore si exact in momentele astea e foarte bun acest tratament. Textura este usoara, dar efectul unui pansament, iar ceea ce face produsul este sa repare zonele afectate si slabite si mi se pare ca face o treaba foarte buna.


Ultimul produs pe care l-am incercat este apa termala Jonzac, cea care sta la baza tuturor produselor Jonzac. Eu am o varianta mini de 50 ml si este perfecta pentru luat in geanta, iar ceea ce imi place mult este pulverizatorul care dozeaza produsul exact cum trebuie. Este o apa termala hipermineralizata si izotonica, actionand in osmoza perfecta cu celulele pielii, respectand integritatea lor. 

V-am povestit de mai multe ori pe blog cum obisnuiesc eu sa folosesc apa termala, asa ca n-o sa mai insist pe tema asta, o sa va spun doar ca apa termala Jonzac este extrasa de la o adancime mai mare de 1850 metri si este o sursa impresionanta de 11 minerale. Intareste bariera cutanata a pielii, calmeaza pielea, limiteaza roseata si are o actiune anti-iritanta, limitand sensibilitatea si reactiile asociate proceselor inflamatorii.


Ati incercat produsele de la Jonzac? Cum vi se par? Aveti vreunul preferat?

4 comentarii

  1. Eu deja am terminat serul rehydrate, un tub mare de apa termala si nu cred ca voi renunta prea curand la acest produse. A fost stand la un eveniment si am prins si reducere si am mai luat cate ceva. Gelul lor de dus, cel portocaliu, cred ca ti-ar placea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-am uitat la produsele pentru corp, dar daca zici ca-s bune o sa ma uit si la ele.

      Ștergere
  2. nu am incercat nimic de la acest brand momentan, par tare bune aceste produse🤗am sa iau in considerare pe viitor

    RăspundețiȘtergere