De incercat vara asta de la Elmiplant

12.7.19

Atunci cand descopar produse bune care nu costa o avere imi place sa va spun si voua despre ele, iar astazi am adunat cinci produse de la Elmiplant pe care le folosesc si care imi plac mult si pe care le consider perfecte pentru perioada asta din an, cand toata lumea "arata" mai multa piele decat de obicei. Produsele Elmiplant se gasesc foarte usor, au preturi extrem de bune si mi se pare ca tot timpul vin cu noutati interesante.


Ultimul produs pe care l-am incercat de la ei este gelul de dus micelar Detox cu castravete si ceai matcha si imi place la nebunie, desi mie nu imi plac deloc castravetii si nici mirosul lor. Insa gelul asta de dus este proaspat si usor, imi da o stare de bine si are o aroma subtila, incat am ajuns sa intind mana dupa el dimineata. Mi se pare perfect pentru perioada asta si imi place mult formula pentru ca lasa pielea hidratata.

Lotiunea de corp cu acid hialuronic o am de ceva vreme si o folosesc atunci cand pielea mea este uscata pentru ca efectul este imediat si se simte extrem de placut pe piele. Eu am varianta la 400 ml cu pompa si imi place tare mult, o folosesc pe tot corpul si nu lasa o pelicula grasa, nu are un miros puternic si face exact ceea ce promite: hidrateaza in profunzime.


Am fost extrem de curioasa sa incerc crema depilatoare cu indepartare in timpul dusului pentru ca promite rezultate in doar cateva minute. Varianta pe care o am eu este pentru toate tipurile de piele si este imbogatita cu ulei de seminte de floarea soarelui. Mai sunt disponibile inca patru variante si este recomandata folosirea pe picioare, axile, brate si linia bikinilor. Eu o folosesc pe brate si face ceea ce promite - indeparteaza parul in doar cateva minute, fara efort.

Am aplicat un strat de crema pe brate, am asteptat in jur de 4 minute (in functie de grosimea firului de par se lasa sa actioneze intre 2 si 6 minute) si dupa am indepartat-o cu un burete. A indepartat eficient parul, nu mi s-a iritat deloc pielea, nu are un miros neplacut si imi place ce face. Dupa folosirea cremei aplic pe brate balsamul dupa depilat cu extract de aloe vera ce ofera hidratare si confort si imi place mult cum imi simt pielea dupa combinatia asta.

Crema hidratanta pentru calcaie cu unt de avocado si peppermint imi place mult si pe langa hidratarea oferita pielii ajuta si la circulatia sanguina (uleiul de menta este "vinovat"). Este un produs ieftin si eficient si face exact ce promite. In gama Smooth Feet mai exista inca o varianta de crema reparatoare pentru calcaie crapate - si sunt sigura ca multe avem problema asta dupa mersul in sandale.


Ati incercat vreunul dintre produse? Va plac produsele Elmiplant?

3 comentarii

  1. Uite, sper sa nu uit maine sa ma uit de crema pentru calcaie prin Kaufland si Lidl, in anii trecuti o gaseam doar prin Carrefour si nu prea imi place sa bat toata Oradea doar pentru un produs.

    RăspundețiȘtergere
  2. musai gelul de dus tre sa mi. l iau si eu, catdespre celelalte produse, am avut niste benzi de ceara dela ei, si au fost ok, mulțumitoare

    RăspundețiȘtergere