Curatarea tenului cu produse Bielenda

24.7.19

Cand vine vorba de curatarea tenului eu am niste "reguli" clare si nu a existat nici macar o data in viata mea cand sa ma fi culcat fara sa ma demachiez. Imi place sa incerc diferite tipuri de produse de curatare, dar intotdeauna caut cele mai accesibile variante pentru ca nu vreau sa dau bani aiurea pe produse care stau pe tenul meu cateva zeci de secunde, dupa care le indepartez cu apa. Iar Bielenda este unul din brandurile care are produse de curatare extrem de bune, asa ca astazi m-am decis sa va povestesc despre cateva produse de curatare de la ei care imi plac.


Din gama Manuka Honey, o gama mai noua de-a lor mi-au atras atentia gelul micelar si spuma de curatare, le-am comandat de aici in urma cu cateva saptamani si mi-au placut de la prima folosire, asa ca au ramas in baie si le folosesc aproape zilnic. Acum sunt curioasa sa incerc aceleasi produse si din gama Black Sugar, lansata tot de curand. Ambele produse au texturi extrem de lejere, curata tenul foarte bine si-l lasa curat si neted, fara a-l usca sau a-l incarca.

Am observat ca am tendinta sa intind mana dupa gelul micelar de curatare dimineata pentru ca este usor si lasa tenul cu o senzatie de prospetime care imi place mult, iar dupa crema (care este usoara ca o spuma) seara cand imi simt tenul mai incarcat. Daca aveti tenul uscat crema o sa va placa mai mult, insa ambele produse sunt bune si merita incercate

Cel mai nou produs pe care l-am incercat de la ei este crema micelara pentru curatarea tenului din gama Carbon Detox - o gasiti aici la un super pret. Mi-a atras atentia din mai mult motive: nu am auzit pana acum de crema micelara, m-a intrigat culoarea neagra (am mai incercat produse din gama Carbon Detox si mi-au placut) si am citit numai pareri bune despre ea. E pe baza de argila si carbon natural activ si se preteaza unui ten mixt sau gras, dar in perioada asta calda pana si tenul normal are probleme cu porii si excesul de sebum, asa ca am vrut s-o incerc. Curata foarte bine tenul, indeparteaza toate urmele de machiaj si lasa tenul curat si hidratat - are o cantitate extrem de mica de parfum spre finalul listei, dar ochii mei sensibili nu au avut o problema cu asta.


Un alt produs pe care l-am descoperit recent este laptele demachiant din gama Botanic Formula (o gama extrem de interesanta din care eu vreau sa mai incerc produse - aici si aici le gasiti la preturi extrem de bune), eu am ales varianta cu ulei de rodie si amarant si imi place mult. Curata bine, este bland cu pielea si imi place cum imi simt tenul dupa folosire. In gama asta sunt mai multe produse pentru ten, dar si produse pentru corp si par, insa nu l-am incercat decat pe acesta. Pe viitor vreau sa mai iau si altele produse din gama asta pentru ca mi se par interesante si au preturi foarte bune.


Ultimele doua produse nu sunt o noutate, le-am cumparat de multe ori pana acum (atat de pe Elefant, cat si de pe Notino - unde a fost oferta buna la momentul respectiv) si sunt sigura ca vi le-am mai aratat pe blog. Demachiantul din gama Expert este preferatul meu si este perfect pentru ochii sensibili - nu este uleios, curata extrem de bine si nu imi irita deloc ochii care de obicei reactioneaza repede. La fel si in cazul apei micelare roz din aceeasi gama Expert - mai sunt si alte variante, insa eu numai pe aceasta am folosit-o si imi place la nebunie.


Ati incercat produsele de la Bielenda? Voi cum alegeti ce produse de curatare folositi?

2 comentarii

  1. hmm, parca sa zic ca am mai auzit de cest brand, tot de bine, dar nu le.am incercat deocamdata... eu aleg ceva dupa buget mai tot timpul... este pilonul principal, dupa daca m tu sunt si benefice mie, si mai bine😅

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bielenda are produse ieftine si bune, sunt si pentru cei cu un buget redus pentru genul asta de cumparaturi.

      Ștergere