Cloud Mask de la Bielenda

31.7.19

Saptamana trecuta va povesteam despre cateva produse pentru curatarea tenului de la Bielenda care imi plac mult si pe care le folosesc in perioada asta, iar astazi vreau sa va povestesc despre niste masti de ten de la ei, care imi plac la nebunie si pe care le tot cumpar. Mastile le-am gasit doar pe Notino si sunt 15 lei fiecare - gasiti mai multe informatii aici daca va tenteaza sa le incercati si voi. Eu le-am vazut initial pe contul de Instagram al celor de la Bielenda si mi-au atras atentia ambalajul si denumirile, le-am luat si m-au convins.


Cloud Mask vine in 4 variante si sunt niste masti de tip bubble cu o formula care creste in volum atunci cand intra in contact cu aerul - se aplica pe ten ca un gel ce se "umfla" si se transforma intr-o spuma usoara, in timp ce realizeaza un micro masaj delicat al tenului. Eu le las pe ten cat timp simt cum spuma se umfla si actioneaza, iar cand nu mai e nici un efect de fizz le indepartez cu apa. Am incercat masti de tip bubble de la mai multe branduri si astea de la Bielenda sunt in top 3 pentru ca sunt eficiente si tenul ramane curat si proaspat dupa folosirea lor.

Mohito Despacito este o masca cu efect de iluminare, contine vitamina C si un complex de ingrediente care hidrateaza si ofera tenului luminozitate, fara a-l incarca. Banana Cabana miroase demential si este o combinatie de ulei de avocado, miere si banana care ofera tenului hidratare si prospetime. Merry Berry contine multe extracte de fructe de padure (acai berry, zmeura si merisor) si carbune activ si are un efect de detoxifiere. Mango Balango revitalizeaza si hidrateaza tenul in profunzime, avand in formula extract de mango si papaya.

Imi plac toate patru si in mod sigur o sa le mai iau pentru ca tenul meu se simte foarte bine dupa ce le folosesc, dar daca ar fi sa aleg doar una as alege Merry Berry - dupa ce o folosesc tenul meu este extrem de curat, luminos si cu o senzatie de proaspat care imi place mult.


Ati incercat masti de tip bubble? Cum vi se par? Cat de des folositi masti pentru ten?

2 comentarii

  1. nu am incercat nimic de acest gen bubble,dar suna tare bine acest rasfat dragalas cu mascute colorate 💕

    RăspundețiȘtergere