Cateva produse pentru ten de la Apiterra

5.7.19

Am tot vazut produsele de ingrijire de la Apiterra in mediul on-line si am citit pareri extrem de bune despre ele, asa ca atunci cand am primit propunerea de a incerca cateva produse de la ei m-am orientat spre seruri si am ales si o masca pentru ca astea sunt produsele pe care imi place cel mai mult sa le folosesc. Am incercat produsele in ultimele sase saptamani si am avut timp suficient sa imi formez o parere clara, inainte sa va povestesc si voua despre ele.

Apiterra a luat nastere in 1991, iar produsele cosmetice sunt pe baza de produse apicole bio din Transilvania si sunt fabricate la rece pentru a pastra intacte proprietatile produselor apicole pure. Imi plac ambalajele alese si apreciez mai ales faptul ca serurile sunt in sticle opace inchise la culoare si vin cu pipeta, tinand cont de consistenta lor. Formulele sunt cele care m-au atras pentru ca nu contin SLS, petrolatum, uleiuri minerale, siliconi, sulfati, parafina sau coloranti sintetici.


Mie imi plac in mod deosebit serurile atunci cand vorbim de ingrijirea tenului si le prefer cremelor pentru ca au texturi mult mai lejere si sunt mult mai potente, avand o cantitate mai mare de ingrediente active. Le folosesc tot timpul anului, iar in perioada calda sunt singurele pe care le suport pe ten, asa ca am fost extrem de curiosa sa vad cum sunt cele trei seruri faciale de la Apiterra. Formulele sunt extrem de curate, cum v-am spus mai sus, iar ingredientele sunt in proportie de 99% naturale. 

Tinand cont ca produsele nu contin parabeni si de temperaturile de afara (produsele trebuie pastrate la temperaturi de maxim 25 de grade) va recomand sa nu lungiti mult folosirea lor pentru ca textura produselor se va schimba. Eu n-am patit asta inca cu cele incercate de mine, dar le-am depozitat corect si asta a facut diferenta.

Toate cele trei seruri au texturi extrem de lejere si sunt extrem de placute pe piele, se absorb repede si lasa tenul hidratat si neted. Diferentele sunt la formule, insa toate sunt pe baza de miere de salcam si laptisor de matca bio. Serul intensiv antiaging contine acid hialuronic pur cu greutate moleculara mica, coenzima Q10 si colagen marin, serul intensiv restructurant contine peptide naturale, acid hialuronic pur, coenzima Q10 si extract din vin de gheata, iar serul botox like contine venin de albine, extract din fructe de baobab, acid hialuronic pur si coenzima Q10.

Imi plac toate trei, dar primele doua sunt preferatele mele pentru ca mi se par mai lejere si intra mai repede in piele, iar la cat de cald e acum asta chiar e un aspect care conteaza. Toate trei ofera hidratare si ajuta la regenerarea tenului, in functie de nevoi si de preferinte puteti sa il alegeti pe cel care vi se potriveste mai bine - eu l-as recomanda pe cel restructurant pentru ca imi place mult ce fac peptidele pentru ten.


Masca Lift Instant este pe baza de miere de salcam, laptisor de matca, unt de shea. unt de cacao. extract de cicoare si colagen marin si are o textura extrem de placuta si usoara. Se aplica in strat generos pe ten si se lasa sa actioneze circa 30 de minute, dupa care se indeparteaza cu o discheta de bumbac. Eu am folosit-o o data pe saptamana, dar se poate folosi si mai des in functie de preferinte si tipul de ten. Ceea ce face este sa hidrateze si sa regenereze pielea, lasand tenul mai ferm, mai luminos si cu un aspect mai neted.

Are 75 de ml si pretul ei este sub 50 lei, ceea ce face ca raportul calitate/ pret sa fie unul foarte bun, iar mie imi place mult ca vine in tub si nu in borcan. Cei de la Apiterra mai au o masca pentru ten 3 in 1 cu extract de bujor si acizi naturali alfa hidroxi ce are un efect de purificare, detoxifiere si regenerare si mi se pare mai potrivita pentru tenul mixt sau gras.


Ati incercat produsele cosmetice de la Apiterra? Cum vi se par? Aveti ceva recomandari?

2 comentarii

  1. am auzit despre ele, am citit numai de bine despre ele, dar nu am folosit inca nimic de la acest brand

    RăspundețiȘtergere