2 produse noi de la The Body Shop

10.7.19

Perioada asta este una cu multe noutati pe piata de beauty si eu am o lista intreaga de produse de care vreau sa va povestesc saptamanile astea, iar printre lansarile care m-au incantat peste masura si de care de-abia am asteptat sa va spun se numara cele de la The Body Shop. Astazi vreau sa va spun mai multe despre doua produse, unul pentru ten si unul de machiaj, pe care le-am tot folosit in ultimele saptamani si care mi se par extrem de potrivite pentru perioada asta din an.

Skin Defence Multi-Protection Face Mist SPF 30 PA++ Anti-Pollution este un spray pentru ten extrem de lejer, care ofera protectie solara si anti-poluare, are antioxidanti in formula si se adreseaza tenului tern, finishul fiind unul luminos, ceea ce-l face perfect pentru zilele de vacanta cand vrem un aspect radios si sanatos al tenului. Formula este imbogatita cu extract de alge rosii, vitamina C si ulei de marula, insa - din pacate - are si alcool (multe produse de tip spray contin, asa ca nu m-a mirat aspectul asta foarte tare) si parfum, asa ca daca stiti ca aveti ochi sensibili folositi-l cu atentie.

Cei de la The Body Shop recomanda folosirea lui inainte de aplicarea produselor de machiaj, cat si reaplicarea pe timpul zilei, formula fiind una care nu intinde machiajul. Eu m-am tot jucat cu el in ultima perioada si l-am incercat in diverse moduri, este un pic prea dewy pentru gustul meu pentru a-l folosi ca spray de fixare peste machiaj (desi imi plac lookurile luminoase, mi se pare un pic prea mult), insa imi place la nebunie sa-l folosesc cand nu ma machiez dar vreau un aspect sanatos al tenului si vreau sa imi protejez tenul (poate fi usor aplicat peste un alt produs cu SPF - v-am mai povestit de aplicarea in straturi a produselor cu protectie solara)


Happy Go Lash imi place la nebunie si ambalajul vesel mi se pare perfect pentru vara, iar faptul ca formula este una vegana nu poate decat sa ma bucure si mai mult. Formula are 99% ingrediente de origine naturala, printre care ceara de albine si ulei organic de nuca de cocos, iar rimelul este unul ce poate fi folosit zilnic, fiind extrem de usor de aplicat si indepartat.

Culoarea este intensa, produsul are o perie usor de folosit si face exact ceea ce promite: defineste, alungeste si ofera volum. Nu curge, nu se faramiteaza si rezista pe gene intreaga zi chiar si in conditii de umezeala sau caldura excesiva. Este un produs care imi place la nebunie si am intins de multe ori mana dupa el in perioada asta.


Cum vi se par cele doua noutati de la The Body Shop? Le-ati incercat? Va tenteaza?

2 comentarii

  1. ma tenteaza cam tot ce nu cunosc😅 nu le. am incercat, mi s epar i teresante si adorabil designul rimelului

    RăspundețiȘtergere