Tu ce faci de Dragobete?

22.2.19

De-a lungul anilor m-am gandit mult la iubire si diferitele ei aspecte, ba chiar am filozofat mult pe tema asta cu diferiti oameni cu care am interactionat si am ajuns la o singura concluzie: totul incepe si se termina cu iubirea de sine. Nu cred ca ai nevoie de o zi speciala sa iti arati iubirea sau sa faci ceva frumos pentru tine sau pentru un om care e in inima ta, dar asta nu inseamna ca nu poti sa "profiti" putin atunci cand e o zi mai speciala si mai dai si de niste preturi bune cum sunt cele din oferta speciala de Dragobete de la Notino si sa te rasfeti pe tine sau pe cineva drag.

Nu am primit niciodata un parfum cu mesaj gravat si mi se pare o idee extrem de frumoasa atunci cand stii parfumul preferat al unei persoane dragi careia vrei sa ii faci o surpriza si sa ii oferi ceva mai special. Mie inca imi e mintea la La Nuit Tresor A La Folie de la Lancome, desi mi-am spus de multe ori pana acum ca am multe parfumuri asemanatoare, dar pana o sa pun mana pe el (probabil iarna viitoare pentru ca nu l-as purta in anotimpul cald) ma bucur de Crystal Noir de la Versace, un parfum care imi atinge sufletul de cate ori il port. E cald, senzual si imi trezeste toate simturile.


Notino a devenit siteul meu preferat pentru cumparaturi cosmetice in ultimii 2 ani pentru ca gasesc mereu oferte bune si produse de la branduri care nu prea sunt in alte magazine. Iar faptul ca au deschis un magazin aproape de mine - in Mega Mall - nu poate decat sa ma bucure. Am pus ochii pe niste produse de par de la Schwarzkopf, dar mai am pe lista si cateva chestii de la Catrice si de la Artdeco, asa ca planuiesc o mica sesiune de cumparaturi in perioada urmatoare.

De la L'Oreal Paris imi plac mult rimelurile si in perioada asta gasiti pe site o oferta extrem de buna: transport gratuit la cumpararea de produse L'Oreal de minim 90 lei, iar folosind codul mix30ro obtineti o reducere de 30% pentru produsele L'Oreal, Maybelline, Garnier si Mixa. Daca cautati o combinatie buna pentru gene va recomand primerul si rimelul Paradise Extatic, fac o treaba super buna impreuna. Mie imi place mult si rimelul Unlimited lansat de curand si inca intind mana dupa Miss Manga, varianta roz.


O sa termin postarea asta cu o marturisire: mai exista un parfum care imi bantuie gandurile si este vorba de Paradiso Assoluto de la Roberto Cavalli. Am primit crema de corp in decembrie si imi doresc mult de tot parfumul pentru primavara asta. Paradiso Assoluto este o explozie florala cu accente picante si vanilate, e de vis. Si eu cred ca pana la urma o sa cedez si o sa imi faca singura un cadou, mai ales ca varianta de 75 de ml are un pret foarte bun pe Notino.

Tu ce cadou iti faci de Dragobete?

6 comentarii

  1. Si eu am profitat de reducerea de 10% la produsele clinique si mi-am reinnoit stocul de produse cu spf

    RăspundețiȘtergere
  2. Ținând cont că soțul meu e plecat din țară, voi fi doar eu cu animăluțele. Cadoul meu deja a ajuns azi, și anume șase farduri Melkior(am profitat că a fost oferta unul plus unul gratis), am primit cadou paletuta magnetica cu șase locuri. Cam asta deocamdată.

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumos,interesant articolul 😗 multumim si de pontul cu Notino. Eu nu.s romantismul in persoana,si nici sotul,la noi e o zi normala...mi.r placea ca macar floare sa.mi ia...da nha..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cred ca ai nevoie de o zi speciala sa faci o bucurie, dar e la fel de adevarat ca uneori avem nevoie de gesturi mici care sa ne faca sa ne simtim speciale. :)

      Ștergere