Parfum Signorina Misteriosa de la Salvatore Ferragamo

4.2.19

A trecut mult timp de cand m-a fascinat un parfum de la prima mirosire si este cu atat mai interesant parfumul de care vreau sa va povestesc astazi pentru ca l-am primit cadou si nici nu aveam habar cum miroase, insa persoana care mi l-a daruit ma cunoaste extrem de bine si m-a nimerit la marele fix. Signorina Misteriosa de la Salvatore Ferragamo a venit neasteptat in viata mea, dar va ramane mult timp pentru ca este genul de parfum care ma trezeste la viata.

Am niste variante mini ale parfumurilor Signorina si Signorina Eleganza si in timp ce varianta clasica imi place, Eleganza nu imi place absolut deloc. Signorina Misteriosa a fost lansat in 2016 si completeaza colectia Signorina dedicata femeii care joaca diferite roluri, mottoul campaniei fiind "My life is a play". Cei de la Salvatore Ferragamo au gandit o poveste frumoasa care mie imi place mult si Signorina Misteriosa are acel ceva care ma face sa zambesc.


Sophie Labbe, Nicolas Beaulieu si Juliette Karagueuzoglou si-au pus amprenta pe parfumul asta si au reusit sa creeze o aroma misterioasa, neasteptata si plina de senzualitate, genul de parfum care iti invaluie simturile si te face sa visezi. Signorina Misteriosa a fost lansat ca fiind un parfum potrivit pentru seara, insa pe vremea asta este de vis si eu l-am purtat de multe ori in ultima perioada. Imi place mult sticla neagra si mi se pare ca intregeste perfect mesajul transmis de parfumul asta.

Notele de varf sunt o combinatie proaspata, dar amara, cu accente de neroli si mure salbatice, in timp ce notele de mijloc - floare de portocal si tuberoze - dau parfumului un caracter fructat oriental. Notele de baza sunt cele care definesc parfumul asta si ii dau acea senzualitate care ii ofera personalitate si il scot din anonimat - patchouli si spuma de vanilie neagra. Toate notele se combina perfect si fac parfumul asta unul pe care nu ai cum sa il ignori. Imi place la nebunie!


L-ati mirosit? Cum vi se pare? Aveti vreun parfum preferat de la Salvatore Ferragamo?

4 comentarii

  1. Daaaa, Signorina imi place mult de tot, mai am putin pe fundul sticlei:))si vreau sa-l achizitionez din nou. Eleganza nici mie nu mi-a placut ...l-am testat pe acesta si miroase super.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am o miniatura de Signorina si o mai adulmec din cand in cand, Signorina Misteriosa mi se pare extrem de reusit, chiar ma bucur ca l-am descoperit.

      Ștergere
  2. Sper sa incerc si eu acest parfum❤

    RăspundețiȘtergere