Ganduri de vineri

15.2.19


Stau cu o cana de ceai langa mine, ascult Always Remember Us This Way (si nu mi-a placut deloc Lady Gaga pana de curand, insa melodia asta imi trezeste o multime de sentimente - imi place mult si Shallow, dar asta ma "atinge" cumva) si ma gandesc la o multime de lucruri. Problema cu genunchiul pare sa mearga inspre bine si am reinceput sa ma duc la antrenamente - cu grija si cu ajutor, dar nu vreau sa renunt la asta - asa ca am senzatia ca lucrurile incep sa se aseze usor usor si asta imi da o stare de bine.

Am o multime de produse despre care vreau sa va povestesc, saptamana asta am descoperit cateva noutati extrem de interesante, dar astazi nu despre asta vreau sa scriu, ci despre perfectiune sau mai exact despre lipsa ei. Cuvantul perfect nu mi-a placut niciodata pentru ca nu cred in el si am fost intotdeauna de parere ca pune o presiune inutila care nu isi are rostul.

E mai mult decat normal sa vrem sa fim cea mai buna versiunea a noastra, sa aratam partile care ne avantajeaza, sa ne concentram pe ce e bun, sa imbracam totul in ceva frumos atunci cand putem face asta, insa comparatiile cu ceva "perfect" nu au cum sa duca la ceva bun. Pentru ca nu exista oameni perfecti, lucruri perfecte, etc. - exista doar acel ceva care se muleaza foarte bine pe nevoile noastre intr-un anumit moment al vietii noastre.

Cand am inceput sa scriu aveam altceva in minte, dar degetele mele s-au dus pe taste asa cum au vrut ele asa ca o sa ma opresc aici. Weekendul asta e unul de relaxare pentru mine, asa ca va urez si voua zile frumoase si pline de zambete.

2 comentarii

  1. Perfection is boring :))) Tocmai ce mi-am luat o bluza cu mesajul asta.. ca sa il duc cat mai departe. :)
    Piesa lui Lady Gaga e supeeerba ! Tare tipa, mi-a placut tot timpul de ea.
    Sa avem un weekend placut, Camelia ! :) Chiar daca sunt pe modul Silence in ultima perioada, sunt tot timpul aici. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt perfect de acord cu tine! Weekend frumos!

      Sper ca e totul ok.

      Ștergere