Parfum Girls Can Do Anything de la Zadig & Voltaire

11.2.19

Sfarsitul lui 2018 a venit pentru mine cu o multime de noutati parfumate si eu m-am bucurat din plin de ele, asa cum este si cazul parfumului Girls Can Do Anything de la Zadig & Voltaire, un brand de la care pana acum am avut doar mostre sau miniaturi de parfumuri. Eu cand ma gandesc la acest brand imi vin in minte parfumurile This is Her si This is Him. 

Zadig & Voltaire este un brand francez ce a luat nastere in 1997, iar cel ce l-a creat este Thierry Gillier, nepotul lui Andre Gillierand, cofondatorul brandului Lacoste. Numele brandului a fost inspirat de cartea lui Voltaire - Zadig ou la Destinee - si intr-un timp destul de scurt brandul a capatat o reputatie solida pentru produsele de calitate cu pret accesibil. Parfumurile au venit ca o continuare normala a stilului de viata Zadig & Voltaire si la momentul asta au 15 parfumuri lansate.

Ceea ce mi-a atras atentia intotdeauna la parfumurile Zadig & Voltaire au fost sticlele pentru ca au ceva special si spun o poveste. Girls Can Do Anything a fost lansat anul trecut si mi-a atras atentia de cum a aparut datorita numelui pentru ca m-am gandit imediat la o femeie libera, impertinenta si fara inhibitii. Cand l-am vazut printre cadourile primite la #OrbicoLovesBeautyBloggers am zambit larg si m-am gandit ca nimic nu e intamplator.


Girls Can Do Anything este creatia lui Quentin Bisch, care si-a pus amprenta si pe Nomade de la Chloe, dar si pe Pure XS for Her de la Paco Rabanne. Numele parfumului este o declaratie indrazneata si plina de intelesuri si este o invitatie la libertate si incredere in sine. Este un parfum dulce perfect pentru toamna si iarna si imi place ceea ce-au facut cu sticla - este puternica, dar feminina, fara artificii care nu-si aveau rostul.

Parfumul este creat pentru femeia care stie ce vrea si nu se teme sa fie puternica, dar feminina. Notele de varf sunt bergamota, para si floare de portocal, notele de mijloc sunt date de boabele de tonka, iar baza este o combinatie de mosc, vanilia si lemn de santal. Este un parfum puternic, pudrat si eu simt extrem de bine moscul. E un parfum cu caracter, fie il iubesti, fie il urasti, nu exista cale de mijloc.


Il stiti? Cum vi se pare?

Trimiteți un comentariu