Editia limitata Cactus Blossom de la The Body Shop

8.2.19

The Body Shop a lansat luna asta o noua editie limitata cu extract de floare de cactus din Maroc, editie dedicata iubirii neconditionate a mamei. Floarea de cactus este tepoasa, puternica, rezistenta si minunata, iar gama asta are o aroma racoritoare, floral-fructata ce te face sa te simti improspatata si revigorata. Mie imi aminteste mult de Italian Summer Fig, asa ca daca v-a placut aroma asta mergeti si incercati si Cactus Blossom pentru ca este tot de acolo.


Cactus Blossom contine 5 produse si un set cadou si pentru cineva care prefera aromele proaspete si floral-fructate este o alegere foarte buna. Eu am primit doua dintre produse si am inceput sa le si folosesc pentru ca ambalajul colorat si aroma mi-au placut din prima si imi dau o stare de bine si o energie de care chiar am nevoie in perioada asta.

Exfoliantul pentru corp este un gel extrem de bland cu pielea, iar formula este imbogatita cu miere din Etiopia si seminte de zmeura, care au un usor efect exfoliant. Este un rasfat pentru corp si este potrivit chiar si pentru pielea extrem de sensibila. Are o aroma placuta si proaspata, iar pielea ramane fina si catifelata dupa folosire.


Celalalt produs pe care l-am incercat este iaurtul pentru corp, un produs extrem de interesant de la The Body Shop - textura este lejera, un gel-crema care intra imediat in piele cu o formula imbogatita cu lapte din migdale organice. Mie imi plac mult iaurturile de corp de la ei, recent am terminat unul cu migdale si m-am bucurat mult cand l-am vazut pe cel din editia limitata Cactus Blossom. 

Hidratarea oferita de iaurturile de corp se mentine pe piele o perioada destul de indelungata si avantajul produselor de genul asta este ca intra imediat in piele si nu este nevoie sa astepti sa te imbraci dupa ce folosesti un iaurt de corp. Daca nu le-ati incercat si nu aveti rabdare sa folositi creme sau unturi de corp care intra mai greu in piele chiar va recomand sa le dati o sansa pentru ca merita.

  
Cum vi se pare editia asta limitata de la The Body Shop? Pare genul vostru de aroma?

2 comentarii

  1. Eu am recumpărat Italian Summer Fig de pe Amazon, așa că nu știu cât o să mă abtin dacă ai pomenit de el... Aș fi preferat totuși un spray de corp pt că am o gramada de loțiuni de corp și scrub-uri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te si miroase gama, pe mine acolo m-a dus cu gandul. Eu trag de sticla de Italian Summer Fig pe care o am. :)

      Ștergere