Parfum Abercrombie & Fitch First Instinct Blue for Her

18.2.19

Abercrombie & Fitch este un brand de care am auzit de multe ori, dar cu care nu am avut contact niciodata. Are o istorie lunga in spate, cu o mica pauza intre 1976 si 1978, dar cred ca are un loc bine stabilit pe piata de fashion. Nu stiu insa cat de cunoscuti sunt atunci cand vorbim de parfumuri, desi Fierce, parfumul barbatesc lansat in 2002, este destul de bine vandut si este mirosul semnatura pe care il recunosti cand intri in orice magazin de-al lor.

In luna decembrie am fost la evenimentul #OrbicoLovesBeautyBloggers si First Instinct Blue for Her a fost unul dintre parfumurile cu care m-am intors acasa. A fost o surpriza pentru mine pentru ca nu am mirosit niciodata un parfum Abercrombie & Fitch pana acum, desi parfumurile se gasesc in magazinele Douglas si ceea ce m-a surprins in mod deosebit a fost complexitatea parfumului pentru ca nu ma asteptam la asta.


First Instinct Blue for Her este un parfum nou, lansat in 2018, si chiar merita incercat pentru ca este proaspat si interesant, dar feminin si cald. Este fructat, dar si balsamic, pudrat, dar cald si picant, genul de parfum pe care il poti purta oricand pentru ca are tonuri proaspete si incantoare, dar si accente lemnoase care il fac special.

Notele de varf sunt extrem de interesante: mure, sare, bergamota si accente ozonice, in timp ce notele de mijloc sunt date de nectarul de caise, iasomie si bujori rosii ceea ce il face extrem de feminin si cald. Notele de baza sunt cremoase, o combinatie de lemn de santal, patchouli si vanilie aerisita. First Instinct Blue for Her este un parfum luminos si stralucitor, potrivit pentru femeia care traieste fiecare clipa, care vibreaza si care isi asculta primul instinct. 

E genul de parfum care iti transmite o stare de optimism si te face sa crezi ca cerul este mereu albastru si clar, indiferent de ce se intampla in jurul tau. Pentru mine a fost o surpriza mai mult decat placuta pentru ca ma asteptam la un parfum mult mai simplu, dar First Instinct Blue for Her nu este deloc simplu. De-abia astept sa vina vremea mai calda sa ma pot bucura de el asa cum trebuie.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

4 comentarii

  1. Nu am auzit de acest brand. Eu cam fug de notele lemnoase si pudrate, dar probabil ca o sa mi se mai schimbe gusturile, e doar o perioada...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e atat de pudrat si nici puternic, cred ca o sa ti se para interesant daca il incerci. :)

      Ștergere
  2. Doar tu poti sa descrii un parfum atat de frumos !
    Nu am auzit de acest brand , deci nu l-am incercat .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere