Gama Duolys cu vitamina C de la ACM

13.2.19

Anul trecut am fost la lansarea gamei Duolys de la ACM in Romania si produsele mi-au atras atentia din prima pentru ca am o slabiciune declarata pentru vitamina C atunci cand vine vorba de ingrijirea tenului. Am primit in urma evenimentului trei dintre produsele din gama asta, insa le-am folosit de-abia in ultimele saptamani pentru ca am avut altele incepute si atunci cand e vorba de vitamina C sunt extrem de atenta la data cand deschid un produs si intervalul de timp in care il folosesc.

Gama asta contine cateva produse cu formule extrem de interesante si o concentratie buna de vitamina C, iar preturile sunt mai mult decat accesibile. De mult nu mi-a atras o gama de ingrijire a tenului atentia cum a facut Duolys, am asteptat cu nerabdare sa incerc produsele si sa va povestesc si voua despre ele. Imi doresc sa incerc si crema cu protectie solara din gama asta, asa ca am trecut-o pe lista de cumparaturi.


In gama sunt doua seruri, cel pe care l-am folosit eu este Duolys.CE ce combina o doza ridicata de vitamina C (15%) cu vitamina E si agenti hidratanti pentru a oferi pielii fermitate si pentru a corecta si a uniformiza tenul. Vitamina C pura este dozata sub forma de pulbere in partea de jos a ambalajului, astfel incat devine activa doar cand incepi sa folosesti produsul, o chestie extrem de inteligenta gandita de Laboratoarele ACM. Serul are 15 ml, astfel incat sa fie folosit intr-o perioada scurta si sa beneficiem de toate efectele vitaminei C. Este un produs care imi place mult si pe care o sa il cumpar in mod sigur pe viitor.

Crema pentru ochi are o formula cu multe ingrediente bune, pe langa vitamina C contine si acid hialuronic si peptide. Textura este una lejera de gel si intra imediat in piele, fara a lasa un efect lipicios.  La Farmacia Tei este mai putin de 40 lei si mi se pare o varianta extrem de buna daca cautati o crema lejera care sa lumineze si hidrateze zona de sub ochi.

Ultimul produs pe care l-am incercat din gama asta este crema hidratanta anti-imbatranire, eu am varianta Legere insa exista si varianta Riche pentru tenul uscat si foarte uscat (are o textura mai grasa). Formula imi place mult, combinatia de acid hialuronic si ceramide protejeaza si hidrateaza fara a incarca tenul. Crema are 40 ml si la Farmacia Tei este pana in 40 lei, un pret extrem de bun pentru ce contine si ofera produsul asta.


Ati incercat gama Duolys? Cum vi se par produsele?

4 comentarii