Fond de ten Beauty Touch de la Pupa Milano

20.2.19

Pupa Milano a lansat un nou fond de ten sub forma de stick si mi-a atras atentia de cand l-am vazut pe site pentru ca are o textura lejera si SPF15. Fondurile de ten sub forma de stick mi se par extrem de practice si rapide, insa in ultima vreme nu am mai gasit unul care sa imi placa. Cand cei de la Pupa mi-au trimis si produsul asta in coletul cu noutatile de primavara m-am bucurat mult pentru ca eram curioasa sa il incerc.


Beauty Touch este recomandat pentru tenul normal si mixt sau gras pentru ca are o textura cremoasa si fina, insa eu cred ca se potriveste si in cazul unui ten uscat pentru ca are un finish semi-mat. Nu incarca deloc tenul si acoperirea se poate ajusta in functie de preferinte, iar formula nu contine alcool. Ca in cazul multor baze de la Pupa Milano si produsul asta contine pulberi Soft Focus ce corecteaza optic tenul si ii ofera un finish neted.

Fondul de ten are 8,6 ml si costa 73 lei. Este disponibil in 8 nuante si eu am primit de la Pupa Milano 5 dintre ele, asa ca pot sa va spun ca nuantele de la 001 la 003 au subton galben, iar 010 pana la 050 sunt bej. Mai jos v-am aratat nuanta 002/ Ivory care mie mi se potriveste extrem de bine in perioada asta, dar dupa cum am vazut ca se comporta fondul de ten cred ca pot folosi fara probleme si 020/ Light Beige pentru ca se adapteaza foarte bine. Aici puteti sa vedeti toate nuantele disponibile pentru acest produs daca va intereseaza sa il incercati.

L-am folosit de cateva ori de cand l-am primit, imi place pentru zilele cand nu am timp de un machiaj elaborat si vreau ceva rapid si eficient care sa imi uniformizeze tenul si sa ii ofere un aspect sanatos si luminos. Faptul ca are SPF 15 ma face sa imi placa si mai mult, asa ca daca va plac produsele stick si cautati un fond de ten de genul asta zic ca merita sa il incercati in magazine si sa vedeti daca vi se potriveste.


Din pacate in timp ce faceam pozele lumina s-a tot jucat cu mine si puteti sa vedeti asta si mai jos, dar cred ca puteti sa va faceti o idee despre cum se comporta pe piele. Nu incarca, nu se fixeaza in pori si este extrem de usor de estompat. Efectul, asa cum spun si cei de la Pupa Milano, este de "a doua piele", insa daca va doriti o acoperire mai mare puteti sa aplicati inca un strat fara probleme. Beauty Touch este extrem de practic pentru ca poate fi luat usor in geanta si reaplicat in timpul zilei pentru retus pe zonele care au nevoie de asta.


Ati incercat fondurile de ten de la Pupa Milano? Cum vi se par? Folositi fond de ten sub forma de stick sau compact?

4 comentarii