Curatarea tenului cu produse CeRaVe

25.2.19

Stiu ca este o intreaga nebunie cu produsele de la CeRaVe pentru ca au fost o multime de campanii de testare si s-a scris peste tot despre ele de bine. Postarea mea nu face parte din nici o campanie, am cumparat 3 produse de la CeRaVe cu banii mei pentru ca am vrut sa vad cum sunt, doua pentru ten si unul pentru corp, insa astazi o sa va vorbesc doar de cele doua produse pentru curatarea tenului pentru ca pe ele le-am tot folosit in ultima perioada.

CeRaVe este un brand de care in Romania s-a auzit doar in ultimii ani pentru ca nu are o istorie asa lunga - a fost creat in 2005 in SUA si primele trei produse lansate au fost gelul de curatare hidratant si doua produse pentru corp: lotiunea si crema hidratanta. In prezent brandul are peste 70 produse, multe dintre ele pentru probleme specifice de piele gen psoriazis, eczeme sau pentru ingrijirea pielii problematice a diabeticilor. La noi sunt doar cateva produse disponibile, iar preturile sunt mai mult decat decente pentru ce ofera produsele.


Hydrating Cleanser, gelul de curatare hidratant, a fost primul produs pe care l-am cumparat pentru ca am fost extrem de curioasa de formula cu 3 tipuri de ceramide si acid hialuronic. Mai este disponibila si varianta de gel spumant pentru ten normal/ mixt/ gras, insa nu stiu cum e pentru ca n-am incercat-o. Despre gelul hidratant am citit pareri extrem de bune, insa mie nu imi place si l-am tot folosit in speranta ca imi voi schimba parerea.

Nu sunt deloc pretentioasa cand e vorba de produsele de curatare a tenului, am spus mereu ca nu este nevoie sa arunci bani aiurea pe un produs care sta pe ten doar cateva zeci de secunde dupa care il clatesti cu apa. Gelul asta de curatare nu este un produs prost, are o formula buna desi eu nu pun pret atat de mare pe asta cand vorbim de un produs care se clateste de pe ten, insa nu mi se potriveste. Nu imi place cum imi simt tenul dupa ce il folosesc, nu imi place senzatia pe care o am pe maini dupa ce il aplic, nu am reusit sa ne intelegem pentru ca pana la urma totul este o preferinta personala.


Cel de-al doilea produs de care vreau sa va povestesc este unul care imi place mult si pe care chiar il recomand si este vorba de Micellar Cleansing Water cu 3 ceramide si niacinamide. Nu aveam nevoie de o apa micelara noua, insa produsul asta mi-a starnit interesul datorita formulei extrem de interesanta. Ceramidele si niacinamidele sunt printre ingredientele mele preferate atunci cand vorbim de ingrijirea tenului si nu regret deloc ca am cumparat apa micelara.

Nu contine parfum, iar formula cu glicerina, ceramide si niacinamide curata extrem de bine tenul si il lasa hidratat. Este un produs pe care cu siguranta il voi cumpara pentru ca formula are ingrediente care chiar fac ceva pentru piele si are si un pret bun. Singurul lucru care l-as schimba este ambalajul, mai exact gaura pe care iese produsul pentru ca este prea larga si daca nu esti atent irosesti prea mult produs.


Ati incercat produsele de curatare de la CeRaVe? Cum vi se par?

7 comentarii

  1. Chiar mă întrebam cum e micelara aia, că formula mi s-a părut atractivă, mă uitam cam într-o doară la produsele lor când am remarcat-o (nu m-a prins nebunia). O s-o încerc cu prima ocazie dacă și tu zici că îți place.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E buna, eu chiar duc lipsa de produse cu niacinamide si asta mi s-a parut o varianta buna.

      Ștergere
  2. Nici pe mine nu ma încântă acest gel dr curățare. Am tenul gras si am senzația sa nu este curat. Ador, in schimb, gelu spunând si crema hidratanta

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca nu le-am folosit ,chiar vroiam sa cumpar gelul de curatare.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Roxana

    Dezamăgită de această apa micelara atât de lăudată! Curăță bine machiajul, este adevărat, însă după lasă o senzatie f.neplacuta: piele lipicioasa, care ustura, în special în zona ochilor si are un miros f.ciudat. NU este hipoalergenica( a se citi sub eticheta cu traducerea în lb. română)! PS: gelul de curatare este f.bun!!

    RăspundețiȘtergere