7 intr-o saptamana #203

24.2.19


Am avut o saptamana extrem de plina si obositoare si nu am avut timp mult pentru poze si nici pentru mine, desi am incercat sa "fur" momente de liniste si relaxare. O tura de joaca cu blanoasele mele ma binedispune si ma umple de energie intotdeauna, asa ca profit de asta de cate ori am ocazia. Alma s-a tot fatait pe langa mine cand lucram la ceva si o inimioara rosie a ajuns direct pe nasu' ei si n-am putut sa ratez sansa sa imortalizez momentul. 

Problemele la genunchi m-au fortat sa iau extrem de multe suplimente si antiinflamatoare in ultimele saptamani si tenul meu a simtit imediat schimbarea pentru ca eu nu obisnuiesc sa iau pastile daca exista alte variante. Asa ca a fost nevoie sa am mai multa grija de tenul meu decat de obicei si am tot folosit masti pentru luminozitate si hidratare. Despre Show Your Glow de la Hey Honey v-am mai povestit pe blog, imi place mult, insa am descoperit la DM o masca noua cu acid hialuronic de la Balea care mi-a amintit de mastile de la Starskin si am luat-o sa vad cum e.

Nu prea am avut timp de gatit saptamana asta, asa ca in multe dimineti mic dejunul meu a aratat la fel: bagel cu susan (eu le iau de la Mega Image, necesita incalzire la cuptor 2-3 minute), avocado, germeni de praz sau ceapa rosie si somon afumat. Aceeasi combinatie o folosesc si intr-o lipie daca nu am altceva in casa si am o masa satioasa si gustoasa. 

Cei de la Emily Westwood au cateva modele noi de ceasuri si cel negru mat cu libelula si curea metalica mi-a facut inima sa bata mai tare cand l-am vazut pe Vivre. Nu stateam prea bine cu banii cand a fost campania pe Vivre, asa ca am inghitit in sec si am trecut peste, dar l-am primit cadou si m-am bucurat mult pentru ca este si mai frumos in realitate. Am vazut ca au cateva bucati in stoc aici, asa ca daca va place si voua profitati (daca nu aveti cont la ei va las aici invitatia care va ofera un bonus de 25 lei la prima comanda). Eu am cateva ceasuri si alte accesorii de la ei si chiar imi place mult brandul asta - au preturi bune si materiale pe care pielea mea sensibila le tolereaza bine. Daca cautati un cadou mai special pentru 1 si 8 martie aici gasiti mai multe produse de la ei.

Sfarsitul de saptamana a venit cu multe ore de somn, de care chiar aveam nevoie, cu clipe de relaxare si cu timp petrecut frumos. Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Ce simpatica e Alma cu inimioara pe nasuc :)
    Ceasul l-am vazut si eu pe Vivre , imi plac libelulele foarte mult .
    Sa ai o saptamana mai buna !
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e comica rau si fotogenica. Imi plac mult ceasul, l-am purtat de cateva ori. :)

      Ștergere