7 intr-o saptamana #201

10.2.19


Nu am avut o saptamana buna, chiar daca am incercat sa o infrumusetez atat cat am putut. Problema mea veche cu genunchiul a revenit si mi-a dat mari batai de cap. Nu prea am iesit din casa pentru ca e greu cand stai la bloc cu patru etaje si nu exista lift, iar tu esti cu un picior in aer. Daca mai combini asta cu niste probleme care trebuiau rezolvate urgent si care necesitau prezenta mea fizica nu iese tocmai bine. As vrea sa va zic ca macar durerile nu mai sunt asa puternice, dar adevarul e cu totul altul. Dar eu sper la zile mai bune.

Daca tot am fost blocata in casa am incercat sa rezolv multe lucruri pe care le amanasem, am avut un pic mai multa grija decat de obicei de tenul meu si am experimentat diverse chestii in bucatarie. Am primit de la Tchibo cele doua cani pe care le-am personalizat in urma cu ceva vreme si mi-a placut mult ce-a iesit. Am primit si cateva noutati cosmetice interesante de care o sa va povestesc mai multe in perioada urmatoare.

Cei de la Shan'Shi mi-au urat La Multi Ani! de Anul Nou Chinezesc intr-un mod inedit si mi-au trimis cateva dintre produsele lor pentru a pregati o reteta cu taitei chinezesti si sos aromatic. Am primit bucuroasa invitatia si v-am aratat aici ce a iesit, eu gatesc des in wok si imi place mancarea chinezeasca, insa n-am gatit niciodata pana acum cu lapte de cocos pentru ca mie nu imi place cocosul. Insa de data asta am incercat si nu regret deloc - aroma de cocos nu e extrem de puternic, in schimb a dat preparatului o cremozitate care mi-a placut mult. Asa ca am luat din Carrefour cateva cutii sa le am in casa pe viitor.

Am fortat cumva sfarsitul de saptamana si mi-am impus sa ies si sa incerc sa imi desfasor activitatea in mod normal, desi piciorul meu a dat semne de nemultumire. M-am vazut cu niste prieteni, m-am uitat la filme, m-am plimbat prin magazine si am ras mult, chiar daca au fost momente cand mi-am fortat mintea sa nu se gandeasca la anumite lucruri. Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Saptamana asta a fost prima saptamana bune dintr-un sir destul de naspa. A fost ziua mea si mi-am dat seama cat de norocoasa sunt ca sunt inconjurata de atata iubire. Stiam asta deja, insa acum m-a coplesit. O sa inchei saptamana tot in rol de sarbatorita. :) Se pare ca odata cu varsta mi s-au schimbat si obiceiurile si am reusit sa ma gandesc mai putin si sa fac mai mult. Am descoperit un tip foarte misto pe Youtube care m-a motivat. Imi doresc mult de tot sa tina schimbarea asta.
    Stiu ce insemna 4 etaje fara lift si cum pot sa ti se para Everestul :) Sper ca ti-a prins bine perioada asta de repaus. Canile sunt superbe. M-am jucat si eu cu ele atunci, dar n-am facut mare branza...

    RăspundețiȘtergere
  2. O săptămână grea, una din pisici mi-a fost bolnavă, deci am inceput chiar de luni cu mers la veterinar, analize, injectabile. Din fericire totul este bine acum, sper că săptămâna asta sa fie ceva mai liniștită. Spre final am reușit să mă ocup puțin și de parul meu, l-am vopsit și am stat cu măști și tratamente, chiar necesita mai multă atenție. Sănătate multa îți doresc cu piciorul! Te pup, sa fie bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, ma bucur ca e bine pisica acum. Si una catele mele s-a simtit rau si mi-a dat niste emotii. Sa avem zile linistite!

      Ștergere