7 intr-o saptamana #200

3.2.19


Saptamana asta a fost pentru mine una in care am trecut prin multe stari si in care a trebuit sa ma gandesc la extrem de multe lucruri. Am avut de luat niste decizii si am pus in balanta a face dreptate sau a avea liniste sufleteasca pentru ca in final la asta se reduce tot. Subiectul asta este unul despre care o sa scriu la un moment dat mult mai mult pe blog insa momentan am mainile legate si asta e tot ce pot sa spun, dar vreau sa va spun sa luati intotdeauna deciziile care va fac voua viata mai usoara pentru ca daca ceva ajunge sa-ti consume energia si sa iti creeze neplaceri nu merita efortul.

Primele zile ale saptamanii au fost inghetate la propriu si Bucurestiul nu a fost cea mai frumoasa imagine, ba chiar as putea sa spun ca in anumite zone arata chiar dezolant si pe mine m-a intristat mult sa vad copacii rupti si distrusi. Am incercat sa imi ofer mici placeri si am facut cateva cumparaturi pe care o sa vi le arat saptamana viitoare intr-o postare pentru ca sunt multe produse de beauty.

Am profitat de reducerea de 50% de pe Elefant si mi-am luat doua carti pe care imi doream de mult sa le citesc. Intre timp am mai plasat o alta comanda la ei pentru ca au lichidari de stoc si am gasit niste produse la preturi extrem de bune - aici puteti sa vedeti toate promotiile si chiar va recomand sa va uitati daca aveti nevoie de ceva pentru ca unele preturi (nu toate) sunt extrem de bune.

M-am bucurat de cateva produse de machiaj descoperite in ultima perioada (rujul este Spring in Paris si il gasiti aici) si am ales sa creez o poveste frumoasa chiar si atunci cand realitatea nu a fost atat de roz. Ultimele saptamani mi-au aratat - inca o data - cat de importanta este atitudinea noastra fata de lucruri care (ni) se intampla si ce diferenta poate face capacitatea de a-ti pastra calmul. 

Sfarsitul de saptamana a insemnat pentru mine mult somn (capitol la care am avut rateuri mari in ultima perioada si am resimtit asta din plin), timp petrecut cu oamenii dragi mie, multe zambete si intentionez sa-mi petrec seara la caldura cu o carte in mana si cu Alma cuibarita langa mine. Saptamana voastra cum a fost?

8 comentarii

  1. A fost o săptămână ușoară❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ma bucur sa o vad iar pe Alma!E o scumpita,draga de ea!Pisicutele ce mai fac? Saptamana mea a fost stresanta dotorita problemelor cu tevile vechi de la baie care mereu fac probleme...dar sambata am fost la teatru si m-am mai relaxat putin!auragherghin@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt bine, nu prea am mai avut timp de poze, dar pe Insta Stories mereu isi face Alma aparitia. :)

      Ștergere
  3. Pozele cu Alma imi aduc tot timpul un zambet , sa ai o saptamana frumoasa.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Iti doresc multa putere sa treci peste perioada asta tumultoasa. Esti atat de buna sa imi satisfaci vreo 2 mici curiozitati nevinovate? Cum reusesti sa mananci cu betisoarele acelea asiatice sushi care nu are la exterior fasia de alge? Si de unde iti faci rost de sosul de soia si de la ce firma anume e sosul? Multumesc anticipat! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu folosesc mereu betisoare, imi place sa imi folosesc mainile de cele mai multe ori. Insa betisoarele dau bine in poza si mie imi plac detaliile. :)

      Sos de soia iau de unde imi fac cumparaturile la momentul cand am nevoie. Nu folosesc o firma anume, dar sunt atenta sa aiba continut redus de sare.

      Ștergere