6 produse descoperite in februarie

28.2.19

Februarie a fost o luna plina pentru mine, o luna in care am fortat limitele de multe ori, dar consider ca am invatat extrem de multe lucruri despre mine si despre ceea ce pot. Unele lectii au fost extrem de dureroase si, ca toate lucrurile care te schimba, au lasat urme, insa cred ca toate astea ne pregatesc pentru lucruri mai bune, asa ca le-am luat asa cum au venit. Am descoperit multe lucruri interesante luna asta, asa ca in ultima zi a lunii m-am hotarat sa va arat 6 produse care mie imi plac si de care vreau sa aflati si voi.


Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash de la The Body Shop este un gel cu argila pentru curatarea tenului si in mod normal eu nu l-as fi incercat pentru ca este mai potrivit pentru un ten mixt sau gras, dar l-am primit si mi-a starnit interesul. L-am folosit si m-a cucerit de la prima folosire. Este 100% vegan si este formulat cu carbune de bambus din Himalaya, argila caolin si ulei de arbore de ceai din Kenya.

Este delicat, are o textura fina si face spuma instant. Curata si purifica tenul si ajuta la deblocarea porilor, insa ceea ce imi place este ca nu usuca deloc tenul. Senzatia dupa ce il folosesc este de ten curat si reimprospatat si imi place mult mai mult decat am crezut ca este posibil. Puteti sa cititi mai multe despre el aici, iar daca aveti ten mixt sau gras va recomand si masca purificatoare din aceeasi gama.


Spumele de dus de la Balea au ajuns in multe postari pe blog pentru ca sunt ieftine si bune si eu le prefer gelurilor de dus. Cei de la DM au lansat doua arome noi si eu le-am luat pe amandoua, dar cea de care vreau sa va spun astazi este Calm Down cu ulei de avocado si parfum de flori de tiare. Am dar 7 lei pe ea si e preferata mea din tot ce-am incercat de la ei - spuma e fina, aroma e extrem de placuta si relaxanta si lasa pielea hidratata si cu un miros extrem de discret si interesant.


De la Lidl vreau sa va arat doua produse pe care le-am luat luna asta si care imi plac. Buretele de machiaj de la Miomare a fost 10 lei, l-am luat dintr-un impuls fara mari asteptari (chiar eram in cautare de un burete nou pentru ca atat Beauty Blenderul meu, cat si buretelul de la Cupio au ajuns la finalul existentei lor) si mi-a placut atat de mult, incat m-am dus si mi-am mai luat unul. L-am incercat atat cu fond de ten lichid, cat si stick si se descurca extrem de bine.

Nu stiu daca am povestit pe blog vreodata despre preferintele mele in materie de ciocolata, insa sunt doar cateva combinatii care imi plac. In ultimele luni am tot primit de la un prieten care pleaca des din tara diverse variante vegane si mai bine formulate decat ce se gaseste la noi, insa am vazut intr-o zi ciocolata asta neagra cu sare de mare (una din combinatiile care imi place la nebunie) si am luat-o sa o incerc si mi-a placut mult.


Am descoperit intamplator un ceai delicios de la Alevia si vi l-am aratat si pe InstaStories, dar vreau sa va spun si aici despre el pentru ca stiu ca multe dintre voi sunteti bautoare de ceai. Eu l-am luat de la Naturescu, dar l-am cautat si on-line sa va las un link de unde puteti sa-l luati si l-am gasit aici, face parte din colectia Tabieturi si este ceai rooibos cu aroma de creme brulee. Mie nu-mi place crema de zahar ars, dar ceaiul asta e delicios - va recomand sa folositi 2 pliculete la o cana mare de ceai, e cea mai buna varianta pentru o aroma intensa.


Ultimul produs de care vreau sa va spun este de la Miniso si daca va intereseaza sper sa il mai gasiti in magazine, eu am fost in Mega Mall sa mai iau si nu am mai gasit zilele trecute. Este vorba de plasturii termici We Bare Bears pe care eu i-am descoperit intamplator dupa ce-am incercat mastile termice pentru ochi. M-am gandit ca daca sunt pe aceleasi principiu sigur sunt buni. O punga contine 8 plasturi si a fost in jur de 13 lei, sper sa nu scriu tampenii, dar parca asa imi amintesc.

Plasturii sunt ambalati individual si au forma de ursulet, se incalzesc in contact cu aerul si raman calzi peste 12 ore (eu chiar n-am crezut asta, dar chiar asa e) si sunt extrem de potriviti pentru zonele cu dureri - eu i-am incercat atat pe genunchi, cat si pe umar si fac o treaba nemaipomenita. O sa ii incerc si pe zona spatelui pentru ca sigur o sa ajute si acolo. Daca ii mai gasiti merita incercati.


Voi ce produse interesante ati descoperit luna asta?

2 comentarii

  1. O sa caut si eu buretelul asta .
    Sa ai o primavara frumoasa plina de bucurii, te imbratisez .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere