Produse Douglas Focus pentru piele uscata

5.12.18

Gama Nutri Focus mi-a fost de mare ajutor la inceputul anului cand tenul meu a reactionat destul de puternic la vremea rece, asa ca m-am bucurat mult cand am vazut ca cei de la Douglas au lansat Body Focus care contine 6 produse pentru corp. Gasiti produsele aici si sunt deja si in magazine, iar pana pe 6 decembrie sunt si reduceri la cumpararea a minim doua produse Douglas. Sunt sigura ca in gama vor mai aparea produse, eu sunt chiar curioasa ce noutati vor aparea.


Am primit de la Douglas trei produse din gama Body Focus, insa astazi va povestesc doar despre doua dintre ele, ambele fiind gandite pentru pielea uscata. In functie de preferintele voastra in gama se gasesc o crema, un ulei bifazic, cat si un balsam pentru hidratarea in profunzime a pielii uscate de pe corp, care cred ca ne "omoara" pe toate in perioada asta.

Cold Cream are o textura extrem de cremoasa, iar formula este pe baza de unt de shea, ulei de bumbac si ceara de albina, binecunoscuta pentru proprietatile de hranire si protejare a pielii. Imi place la nebunie - are un miros demential, intra imediat in piele si hidrateaza pielea uscata, iar efectul nu este doar de moment. Cand am primit coletul mainile mele nu aratau extrem de bine pentru ca imi uitasem manusile acasa si umblasem prin frig si crema asta a reusit sa-mi calmeze senzatie de piele care "tine" si sa hidrateze in profunzime pielea afectata de factorii de mediu.

Dual-Phase Body Oil este un ulei bifazic ce contine ulei de argan, de macadamia si de alune de padure si eu eram sigura ca o sa il fac cadou cuiva pentru ca nu imi place sa folosesc uleiuri pentru corp. Insa curiozitatea a invins si am zis sa-l incerc pe mana sa vad cum e si m-a cucerit: intra imediat in piele, nu lasa pelicula grasa si mirosul este unul discret si extrem de placut.

Ambele produse au ajuns direct pe noptiera mea si m-am rasfatat cu ele in ultimele zile, daca aveti pielea uscata si cautati ceva care sa va ajute chiar va recomand sa le incercati, pot fi chiar aplicate unul dupa altul daca pielea este extrem de uscata. Mi se par si o idee buna de cadou pentru cineva care are nevoie de putin rasfat pentru ca pe langa faptul ca sunt eficiente au texturi luxuriante si o aroma relaxanta si delicioasa.


Va spuneam la inceputul postarii ca am incercat si gama Nutri Focus, adica varianta pentru ten. V-am povestit aici mai multe despre gama asta si produsele pe care le-am incercat eu si daca aveti tenul uscat sau pur si simplu deshidratat in perioada asta din cauza frigului chiar va recomand sa le incercati, mie imi plac mult. Nu mai am exfoliantul crema din gama, dar il recomand daca cautati ceva bland si cremos pentru curatarea tenului.


Ati incercat vreuna din gamele proprii de ingrijire de la Douglas? Ce produse v-au placut?

Trimiteți un comentariu